search
'Black Widow'-acteur hint naar terugkeer in MCU
Series / Nieuws

'Black Widow'-acteur hint naar terugkeer in MCU

Black Widow-acteur O-T Fagbenle maakt mogelijk een terugkeer naar het Marvel Cinematic Universe.

Acteur O-T Fagbenle speelde het personage Rick Mason in de recente Black Widow-film. Onlangs heeft hij aangegeven dat zijn samenwerking met Marvel mogelijk nog niet voorbij is, en dat hij dus terug kan keren naar het MCU.

Hoe de terugkeer van O-T Fagbenle naar het MCU er precies uit zou zien, is onduidelijk. Een vervolg op Black Widow lijkt er niet te komen, dankzij de gemixte reacties en een gematigd commercieel succes. Vergeleken met Spider-Man: No Way Home was Black Widow uit 2021 namelijk best een flop te noemen.

Rick Mason in het MCU
In een interview heeft Fagbenle gezegd dat zijn contract met Marvel niet perse een eenmalige deal is. Het personage, dat The Agent wordt genoemd in de comics, zou dus zomaar een terugkeer kunnen maken.

Volgens Fagbenle hoeven we echter geen directe adaptatie van het comic-personage te verwachten. Schrijver Eric Pearson van Black Widow heeft creatieve vrijheid gebruikt bij het maken van de film, waardoor het personage uit de comics amper herkenbaar is.

Om zich voor te bereiden op een mogelijke terugkeer in het MCU, is Fagbenle alvast begonnen met het doen van research: "Om eerlijk te zijn, ik ben begonnen met het lezen van de comics. Ik heb gesprekken gehad met Eric Pearson, wie een vriend van me geworden is, en hij is een genie en een geweldig persoon. In onze gesprekken merkte ik dat deze versie van Mason een pure Eric-creatie is. Ik keek dus wel naar het origineel, maar focuste me al snel op het personage dat Eric had gemaakt voor Black Widow."

Fagbenle hoopt dus vaker van de partij te zijn in toekomstige Marvel-films, maar het valt nog te bezien waar zijn personage in zou passen. Het verhaal van Natasha Romanoff is goed afgerond, dus een sequel maken op haar film lijkt niet in de plannen van Marvel voor te komen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen