search
Goed nieuws voor de fans van 'Orphan Black'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor de fans van 'Orphan Black'

Er is groen licht voor een nieuwe serie in dezelfde wereld als Orphan Black.

AMC Networks heeft groen licht gegeven aan de productie van Orphan Black: Echoes, een spin-off die zich afspeelt in dezelfde wereld als de door Tatiana Maslany (She-Hulk) geleide sci-fi culthit Orphan Black die liep van 2013 tot en met 2017.

John Fawcett en Graeme Manson creƫerden het origineel. De serie volgt een vrouw die ontdekt dat ze een kloon is en dat iemand een complot smeedt om haar en haar kloon-zusters te vermoorden.

Orphan Black: Echoes heeft een GO
De nieuwe serie speelt zich opnieuw in de nabije toekomst af en volgt een groep vrouwen die zich een weg banen in elkaars leven om het mysterie van hun identiteit te ontrafelen en een hartverscheurend verhaal over liefde en verraad aan het licht te brengen.

Anna Fishko (Fear the Walking Dead, Pieces of Her) is aan boord om de serie te schrijven, uitvoerend te produceren en te leiden als showrunner, terwijl Fawcett terugkeert als uitvoerend producent en regisseur.

De door Boat Rocker Media ondersteunde serie zal in 2023 debuteren op de AMC+ streamingdienst en de lineaire netwerken van het bedrijf.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen