Netflix stopt geliefde hitserie 'Locke & Key'

Locke and Key kapt ermee na het aanstaande derde seizoen.

Bram de Groot, 07-04-2022 10:23

Netflix heeft aangekondigd dat het komende derde seizoen van de bovennatuurlijke dramaserie Locke & Key de laatste zal zijn. De beslissing om de serie te beëindigen is naar verluidt een wederzijdse beslissing tussen Netflix en co-showrunners Carlton Cuse en Meredith Averill.
Er wordt volgens The Hollywood Reporter aangeven dat het verhaal was bedoeld als een boog van drie seizoenen. Cuse en Averill zeggen in een gezamenlijke verklaring:

"Toen we eenmaal aan de serie begonnen te werken, vonden we drie seizoenen de ideale lengte om het verhaal van de Locke-familie en hun Keyhouse-avonturen tot een bevredigend einde te brengen.

Als verhalenvertellers zijn we dankbaar dat we de kans hebben gehad om onze versie van het ongelooflijke verhaal van Joe Hill en Gabriel Rodriguez precies te vertellen zoals we wilden. We houden de magische sleutels echter voor ons eigen persoonlijk gebruik."


Locke and Key eindigt dit jaar
De serie volgt de drie Locke-kinderen die na de dood van hun vader verhuizen van Seattle naar zijn ouderlijk huis in Massachusetts. Daar ontdekken ze magische sleutels die door het hele huis verborgen liggen en kunnen worden gebruikt om geheime deuren te ontgrendelen.

De serie is gebaseerd op de stripboeken van Joe Hill en Gabriel Rodriguez en er zijn rollen voor Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Petrice Jones, Laysla De Oliveira, Griffin Gluck, Aaron Ashmore, Hallea Jones en Brendan Hines.

De eerste twee seizoenen van Locke & Key vind je uiteraard gewoon op de streamingdienst. Er zijn in totaal twintig afleveringen om te kijken.Bron: THR

Lees meer over: Locke and Key, Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Laysla De Oliveira, Petrice Jones, Griffin Gluck

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'Who Killed Jill Dando?'

Recensie Netflix-serie 'Who Killed Jill Dando?'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie