search

Ons nieuws van donderdag 7 april 2022

Hitserie 'Sisi' krijgt een tweede seizoen
Series / Nieuws

Hitserie 'Sisi' krijgt een tweede seizoen

De nieuwe afleveringen zouden aan het einde van dit jaar te zien moeten zijn...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van de Duitse serie Sisi werd ontzettend warm onthaald. De populariteit van de reeks was alvast voldoende om ze een tweede seizoen te schenken. Dat tweede seizoen zou later dit jaar nog te zien moeten zijn.

Het eerste seizoen van Sisi bestond uit in totaal zes afleveringen. Ze bleek een ontzettend grote hit te zijn voor zowel RTL als Beta. Uiteindelijk werd de reeks aan zomaar even meer dan 100 regio's verkocht.

In Nederland is het eerste seizoen van de reeks te bekijken op NPO Plus. Niet alleen hier in Europa, maar ook buiten onze regio werd de reeks goed ontvangen. Zo was ze onder meer te zien in Brazilië evenals in Canada.

Eind 2022
De opnames van het tweede seizoen van de serie Sisi zouden als alles volgens plan verloopt volgende week moeten worden aangevat. De afleveringen zouden normaal aan het einde van dit jaar te zien moeten zijn.

Voor een groot deel van de cast geldt dat ze in het tweede seizoen eveneens terug van de partij zullen zijn. Denk hierbij niet alleen aan Dominique Davenport, Jannik Schümann en Jokubas Gutautas, maar ook aan Désirée Nosbusch en Julia Stemberger.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Populaire thrillerserie 'Killing Eve' krijgt een spin-off
Series / Nieuws

Populaire thrillerserie 'Killing Eve' krijgt een spin-off

Dit nieuws geeft de fans van de reeks toch weer iets leuks om naar uit te kijken...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Geweldig leuk nieuws voor fans van de serie Killing Eve. Nadat eerder bekend werd gemaakt dat ze stopt met het vierde seizoen is er nu wel een spin-off van de reeks aangekondigd. Zo hebben fans toch nog iets extra's om naar uit te kijken!

In de oorspronkelijke serie Killing Eve hebben we uiteraard kennis kunnen maken met Carolyn. Zij is het hoofd van de Russische-afdeling van MI6. Voor de spin-off geldt dat ze een prequel wordt die zich in het bijzonder gaat richten op het vroegere leven van Carolyn.

Jonge spion
Bovenstaande betekent dat we in de spin-off naar alle waarschijnlijkheid een beeld gaan krijgen van het vroegere leven van Carolyn in de tijd toen ze nog actief was als spion in de voormalige Sovjet-Unie.

De finale van het vierde seizoen wordt komende zondag uitgezonden in de Verenigde Staten. In Nederland is het laatste seizoen te volgen via NPO Start. Er werd tot dusver nog niet bekend gemaakt wanneer er wordt begonnen met de opnames van de aangekondigde spin-off.

Tot dusver heeft de spin-off ook nog geen naam gekregen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon lanceert trailer van nieuwe docuserie 'ANNA: STATUS'
Series / Nieuws

Amazon lanceert trailer van nieuwe docuserie 'ANNA: STATUS'

De Iraans-Nederlandse ondernemer en influencer Anna Nooshin staat centraal in de gloednieuwe docureeks...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van docuseries hebben aan het einde van deze maand terug wat nieuws om naar uit te kijken. Dan verschijnt op Prime Video van Amazon namelijk de docuserie ANNA: STATUS. De serie draait uiteraard om de bekende Nederlands-Iraanse influencer Anna Nooshin.

De nieuwe reeks wordt door Amazon zelf omschreven als niet alleen verrassend, maar ook een rauw en indringend portret van Anna. In het bijzonder zou de docuserie de verborgen werkelijkheid achter haar publieke figuur moeten weergeven.

Kwetsbaar project
Eerder heeft ook Anna zelf zich op social media uitgelaten over de reeks. Daar stelde ze dat de serie niet alleen een bijzonder, maar bovendien ook een zeer kwetsbaar project is voor haar.

De docuserie komt er in het bijzonder omdat Nooshin haar fans en volgers kennis wil laten maken met niet alleen haar familie, maar ook de cultuur waarin ze is opgegroeid. Bovendien heeft ze eerder aangegeven dat ze de kijkers ook duidelijk wil maken dat het geen probleem hoeft te zijn om af en toe even zoekende te zijn.

De serie is een project van Fabiola en verantwoordelijk voor de regie is Niki Padidar.

De docuserie ANNA: STATUS bestaat uit in totaal 4 afleveringen en is vanaf 29 april te bekijken op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie HBO Max-serie 'Our Flag Means Death'
Recensie

Recensie HBO Max-serie 'Our Flag Means Death'

Wordt Stede Bonnet driehonderd jaar post mortem toch nog een held?

Regie: Fernando Frias, Nacho Vigalondo, Bert & Bertie, e.a. | Cast: Rhys Darby (Stede Bonnet), Joel Fry (Frenchie), Samson Kayo (Oluwande), Nathan Foad (Lucius), Matthew Maher (Black Pete), e.a.| Afleveringen: 10 | Speelduur: 26-36 minuten | Jaar: 2022

Our Flag Means Death is geïnspireerd door het grappige verhaal van Stede Bonnet, die leefde van 1668 tot 1718. Deze militair was zijn huwelijk zó zat dat hij een boot kocht en besloot piraat te worden. De weinig succesvolle 'Gentleman Pirate' was geboren. De combinatie van dit waargebeurde verhaal met de heerlijke droge humor zorgen ervoor dat Our Flag Means Death op ieders watchlist moet komen te staan.

Zodra Bonnet zijn gezapige leven achter zich laat en voor het ruime sop kiest, begint het avontuur. Bonnet, geenszins voorbereid op het leven als piraat, wordt gedurende zijn reis geplaagd door stemmen uit zijn verleden. De reputatie van naïeve rijkeluisjongen kan hij niet van zich afschudden, terwijl hij wanhopig probeert het respect van het scheepsvolk te verdienen. Gekleed in linnen en schermend met woorden in plaats van zwaarden, lijkt zijn plan gedoemd te mislukken.

Our Flag Means Death heeft de moderne blik op de vloeibaarheid van de seksen toegepast op een ouderwetse wereld en barst van de onwaarschijnlijke romances in stoere leren piratenjasjes. Hiermee trekt de serie alle stereotypen op hilarische wijze in het ridicule. De fantastisch gekozen cast lukt het steeds weer om de grappen zo scherp als het zwaard van Blackbeard te laten overkomen, zonder daarbij in te leveren op geloofwaardigheid.

Na het grote succes van What We Do in the Shadows waren de verwachtingen hooggespannen voor de nieuwe serie van producent Taika Waititi. Voor Our Flag Means Death werkt hij achter de schermen samen met showrunner David Jenkins, terwijl hij voor de schermen in de rol van de metroman-versie van Blackbeard een knap staaltje acteerwerk neerzet. Hij laat Blackbeard floreren als een piraat met een zwart maar oh zo teder hartje. Een zeer geslaagde contradictie die hij met verve weet over te brengen.

Ook Rhys Darby maakt net als Waititi de overstap van de schaduw naar de zee en durft het aan om een van de minst geslaagde piraten ooit te spelen. Ondanks dat de echte Bonnet niet lang succesvol is geweest en al na twee jaar varen zijn noodlot ontmoette, lijkt Darby's carrière het beter te doen. Gesterkt door een bemanning die bestaat uit een sterrencast, valt hij van de ene plotwending in de andere en blijft het verhaal van de The Gentleman Pirate onherroepelijk zorgen voor curieuze verrassingen.

Verdere lof gaat naar de sublieme muziek die precies de juiste accenten toevoegt en de aankleding die de serie de allure van Pirates of the Caribbean geeft. Het is niet makkelijk om een minpunt te verzinnen over Our Flag Means Death, maar als er dan toch eentje moet zijn, dan is het dat we nog wel even moeten wachten op een tweede seizoen. Laten we hopen dat HBO Max het verhaal van Bonnet langer laat duren dan de tijd die hem in werkelijkheid gegund was.

★★★★★

Our Flag Means Death is te zien bij HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'House of the Dragon'-actrice niet over de serie mag praten
Series / Nieuws

Waarom 'House of the Dragon'-actrice niet over de serie mag praten

De House of the Dragon-actrice Olivia Cooke heeft in een interview gezegd dat ze niet over de serie mag praten, omdat ze anders "vermoord" wordt.

Op een trailer en enkele afbeeldingen na, weten we nog niet veel over House of the Dragon. Actrice Olivia Cooke gaat ons echter niet meer vertellen, want anders wordt ze "vermoord".

Dat zegt ze tenminste in gesprek met Comic Book. "Ik kan niets zeggen. Ik weet niet waarom mensen deze vraag stellen, want je weet dat ik het niet mag. Ik zou vermoord worden."

Natuurlijk weten we allemaal dat haar niets zou overkomen als ze iets verklapte, behalve dan dat ze een fikse boete mag betalen aan HBO.

Olivia Cooke in House of the Dragon
Olivia Cooke gaat de rol spelen van Lady Alicent Hightower in House of the Dragon. Dat is de dochter van Otto Hightower, de Hand of the King. Tevens wordt Alicent Hightower omschreven als de mooiste vrouw in de Seven Kingdoms van Westeros. Een aardige titel om te dragen.

Onlangs werd bekendgemaakt dat House of the Dragon vanaf 21 augustus op HBO Max te zien is. Deze prequel-serie van Game of Thrones is de eerste nieuwe content van de populaire serie die we te zien krijgen, maar waarschijnlijk niet de laatste. Talloze andere Game of Thrones-gerelateerde projecten zijn in ontwikkeling.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Star Wars-serie 'Andor' krijgt mogelijk in mei trailer
Series / Nieuws

Star Wars-serie 'Andor' krijgt mogelijk in mei trailer

Als we een gerucht mogen geloven, krijgen we mogelijk in mei de eerste trailer te zien van de Star Wars-serie Andor.

Een gerucht suggereert dat we in mei, tijdens Star Wars Celebration 2022, de eerste trailer van de Star Wars-serie Andor te zien krijgen. De serie staat op de planning voor een release later dit jaar.

Volgens Bespin Bulletin krijgen we de eerste trailer van de Star Wars-serie Andor tijdens Star Wars Celebration 2022 te zien. Dit is een evenement dat van 26 mei tot 29 mei gehouden wordt.

Op dit evenement wordt een panel gehouden over de drie Star Wars-series die in 2022 uitkomen, oftewel Obi-Wan Kenobi, Andor en seizoen 3 van The Mandalorian. Hier wordt waarschijnlijk dus ook de eerste trailer getoond.

Andor in 2022
Veel Star Wars-fans kijken momenteel waarschijnlijk vooral uit naar de release van Obi-Wan Kenobi, de serie die op 25 mei van start gaat op Disney Plus. Die miniserie duurt zes afleveringen. De eerste twee seizoenen van The Mandalorian kwamen aan het einde van het jaar uit, dus waarschijnlijk geldt hetzelfde voor het derde seizoen.

Een mogelijke releaseperiode voor Andor valt dan tussen de twee andere series in. In de herfst - oktober, bijvoorbeeld - klinkt dus best realistisch.

Andor is een prequel-serie op de film Rogue One: A Star Wars Story. Het verhaal focust op Cassian Andor in de vroege dagen van de opstand tegen The Empire.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult zijn 'The Lincoln Lawyer' met Neve Campbell
Series / Foto's

Netflix onthult zijn 'The Lincoln Lawyer' met Neve Campbell

Er is een datum en de eerste foto's staan nu ook online.

Netflix heeft een premièredatum van 13 mei vastgesteld voor de tv-serie The Lincoln Lawyer van David E. Kelley, een reeks van tien afleveringen gebaseerd op de romans van Michael Connelly over de in Los Angeles wonende advocaat Mickey Haller.

Manuel Garcia Rulfo (6 Underground, The Magnificent Seven) speelt Haller die zijn advocatenpraktijk runt vanuit de achterkant van zijn Lincoln Town Car. In de serie keert Mickey terug naar Los Angeles en wordt hij weer meegesleurd in het uitoefenen van de wet, samen met het oplossen van een mysterie.

Mickey heeft ook twee ex-vrouwen. Lorna (Becki Newton) van wie hij onlangs is gescheiden, en Maggie (Neve Campbell) met wie hij een dochter deelt genaamd Hayley (Krista Warner). Jazz Raycole, Angus Sampson, Christopher Gorham, Ntare Guma Mbaho Mwine, Michael Graziadei en Jamie McShane spelen ook rollen.

The Lincoln Lawyer: van roman naar film, en nu serie
Tot op heden heeft Connelly zes romans geschreven waarin Haller centraal staat. De serie vermijdt het verhaal in de vorige door Matthew McConaughey geleide verfilming uit 2011. Die film was gebaseerd op de eerste Haller-roman "The Lincoln Lawyer". De serie ontdekt de tweede roman "The Brass Verdict".

De meeste van Connelly's romans gaan over politiedetective Hieronymous 'Harry' Bosch, die ook de neef van Haller is. Hoewel hij een personage is in de tweede roman, zal de tv-serie hem niet opnemen. Hierdoor zal er geen conflict zijn met de populaire tv-serie Bosch van Amazon Prime en het aanstaande Bosch: Legacy van IMDb-tv.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Kelley, Ted Humphrey, Michael Connelly en Ross Fineman. Humphrey dient ook als showrunner.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor de fans van 'Orphan Black'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor de fans van 'Orphan Black'

Er is groen licht voor een nieuwe serie in dezelfde wereld als Orphan Black.

AMC Networks heeft groen licht gegeven aan de productie van Orphan Black: Echoes, een spin-off die zich afspeelt in dezelfde wereld als de door Tatiana Maslany (She-Hulk) geleide sci-fi culthit Orphan Black die liep van 2013 tot en met 2017.

John Fawcett en Graeme Manson creëerden het origineel. De serie volgt een vrouw die ontdekt dat ze een kloon is en dat iemand een complot smeedt om haar en haar kloon-zusters te vermoorden.

Orphan Black: Echoes heeft een GO
De nieuwe serie speelt zich opnieuw in de nabije toekomst af en volgt een groep vrouwen die zich een weg banen in elkaars leven om het mysterie van hun identiteit te ontrafelen en een hartverscheurend verhaal over liefde en verraad aan het licht te brengen.

Anna Fishko (Fear the Walking Dead, Pieces of Her) is aan boord om de serie te schrijven, uitvoerend te produceren en te leiden als showrunner, terwijl Fawcett terugkeert als uitvoerend producent en regisseur.

De door Boat Rocker Media ondersteunde serie zal in 2023 debuteren op de AMC+ streamingdienst en de lineaire netwerken van het bedrijf.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix stopt geliefde hitserie 'Locke & Key'
Series / Nieuws

Netflix stopt geliefde hitserie 'Locke & Key'

Locke and Key kapt ermee na het aanstaande derde seizoen.

Netflix heeft aangekondigd dat het komende derde seizoen van de bovennatuurlijke dramaserie Locke & Key de laatste zal zijn. De beslissing om de serie te beëindigen is naar verluidt een wederzijdse beslissing tussen Netflix en co-showrunners Carlton Cuse en Meredith Averill.

Er wordt volgens The Hollywood Reporter aangeven dat het verhaal was bedoeld als een boog van drie seizoenen. Cuse en Averill zeggen in een gezamenlijke verklaring:

"Toen we eenmaal aan de serie begonnen te werken, vonden we drie seizoenen de ideale lengte om het verhaal van de Locke-familie en hun Keyhouse-avonturen tot een bevredigend einde te brengen.

Als verhalenvertellers zijn we dankbaar dat we de kans hebben gehad om onze versie van het ongelooflijke verhaal van Joe Hill en Gabriel Rodriguez precies te vertellen zoals we wilden. We houden de magische sleutels echter voor ons eigen persoonlijk gebruik."


Locke and Key eindigt dit jaar
De serie volgt de drie Locke-kinderen die na de dood van hun vader verhuizen van Seattle naar zijn ouderlijk huis in Massachusetts. Daar ontdekken ze magische sleutels die door het hele huis verborgen liggen en kunnen worden gebruikt om geheime deuren te ontgrendelen.

De serie is gebaseerd op de stripboeken van Joe Hill en Gabriel Rodriguez en er zijn rollen voor Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Petrice Jones, Laysla De Oliveira, Griffin Gluck, Aaron Ashmore, Hallea Jones en Brendan Hines.

De eerste twee seizoenen van Locke & Key vind je uiteraard gewoon op de streamingdienst. Er zijn in totaal twintig afleveringen om te kijken.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Avontuurlijke trailer 'LOST'-wannabeserie 'The Wilds' seizoen 2
Series / Trailer

Avontuurlijke trailer 'LOST'-wannabeserie 'The Wilds' seizoen 2

Er waren altijd twee eilanden gevuld met meisjes en jongens.

Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen voor de serie The Wilds. Alle acht afleveringen van de Amazon Original serie zullen op vrijdag 6 mei wereldwijd exclusief op Prime Video in première gaan.

In seizoen twee moet de groep tienermeisjes die gestrand zijn op een verlaten eiland zien te overleven, na de ontdekking dat wat er met hen gebeurt een sociaal experiment is.

Dit seizoen verhoogt het drama en houdt je aan het lijntje, met de introductie van meer proefpersonen - een ander eiland van tienerjongens - die ook moeten vechten om te overleven onder het toeziend oog van de poppenspeler van het experiment.

Trailer The Wilds seizoen 2
De trailer geeft een voorproefje van de nog hogere inzet van de meisjes als ze vast blijven zitten op een mysterieus eiland, en een kijkje in wat al die tijd al deel uitmaakt van het experiment: de jongens.



The Wilds is gemaakt en geproduceerd door Sarah Streicher samen met showrunner en uitvoerend producent Amy Harris. Wijlen Jamie Tarses van FanFare, en Dylan Clark van Dylan Clark Productions dienen ook als uitvoerende producenten. De serie wordt gecoproduceerd door Amazon Studios en ABC Signature, onderdeel van Disney Television Studios.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix bouwt gigantische franchise van hitserie
Series / Nieuws

Netflix bouwt gigantische franchise van hitserie

Lupin krijgt op z'n minst 1 spin-off van Netflix, horen we van een van de makers.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Netflix-serie Lupin zullen blij zijn om te horen dat er spin-offs in de maak zijn voor de serie.

Christophe Riandee, vice-CEO van het Gaumont Film Company, dat Lupin produceert, onthulde tijdens een interview met Deadline dat er gewerkt wordt aan spin-off series.

Lupin-franchise
Riandee vertelde niet heel veel, behalve dat er meerdere series rond Lupin aan zouden kunnen komen. Hij verwelkomt "het heel erg" als er meer gemaakt wordt. Maar de eindkeuze ligt natuurlijk bij Netflix en daar hangt de eventuele komst van meer series van af.

Lupin bleek een van de best ontvangen werken van Netflix.

Het is de eerste Franstalige serie die de top tien op het platform bereikte in de Verenigde Staten (sterker nog: Lupin eindigde op de derde plek). In heel veel landen kwam de serie Lupin terecht op de eerste plek.

In januari 2021 bleek Lupin zelfs zo succesvol dat 76 miljoen mensen kekennaar de eerste afleveringen. Het was een van de meest succesvolle debuten voor een Netflix Original.

Lupin volgt Assane Diop, gespeeld door Omar Sy, die wraak zoekt voor het bedrog van de Pellegrini-familie die zijn vader frameden voor de diefstal van een diamanten ketting.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opwindende details 'Vikings: Valhalla' seizoen 2
Series / Nieuws

Opwindende details 'Vikings: Valhalla' seizoen 2

Leo Suter heeft een paar opmerkingen over het aankomende tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Leo Suter vertelt tijdens een interview wat zou kunnen gebeuren in het tweede seizoen van Vikings: Valhalla.

De serie Vikings: Valhalla is een spin-off van Vikings, dat zes seizoenen lang te zien was op History Channel. De nieuwe serie Vikings: Valhalla ging eind februari 2022 van start op Netflix. Het tweede seizoen van Vikings: Valhalla rondde verder al zijn opnames af in november 2021 en moet begin 2023 te zien zijn.

Vikings: Valhalla
Vikings: Valhalla speelt zich een eeuw af na het einde van Vikings en draait om het einde van het Viking-tijdperk.

We volgen historische figuren als Leif Erikson, Freydis Eiriksdottir en Harald Hardrada, terwijl zijn de oceanen bereizen op zoek naar glorie en mogelijkheden om te overleven. Bovendien bestelde Netflix van Vikings: Valhalla al een derde seizoen dat volgende maand opgenomen moet worden.

In een interview met People vertelde acteur Suter:

"Harold is een echt personage dat een ongelofelijk leven geleid heeft. Dus Google zijn lot als je wil. Ik zou zeggen dat je ziet dat aan het einde van seizoen 1, de werelden van deze drie personages van wie je hopelijk bent gaan houden, op hun kop zijn komen te staan. Kattegat heeft een nieuwe leider, alles staat op een kookpunt. Dus ja, deze personages zijn extreem hard gepusht."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt het Arrowverse tot een einde!?
Series / Featured

Komt het Arrowverse tot een einde!?

Het begint er langzaamaan op te lijken dat het Arrowverse richting het einde buitelt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Je gelooft het bijna niet, maar we zijn aanbeland bij de tiende verjaardag van het Arrowverse. Op 10 oktober 2012 ging de serie Arrow van start op televisiezender The CW en daarna breidde de wereld van Oliver Queen flink uit.

Het Arrowverse is een heel andere plek dan een paar jaar geleden en heeft nog altijd grote series, waaronder over The Flash, de Legends of Tomorrow, Supergirl en meer. Maar na tien jaar lijkt het erop dat het universum zomaar eens tot een einde zou kunnen komen.

Arrowverse-einde?
Het The CW heeft natuurlijk niets gezegd dat erop wijst dat het Arrowverse direct tot een einde komt. Het lijkt erop dat het gedeelde universum op zijn minst nog een seizoen te gaan heeft.

Zo is er een derde seizoen besteld van Superman & Lois en een negende seizoen voor The Flash lijkt ook aanstaande. Maar we hoorden nog niets over nieuwe seizoenen voor DC's Legends of Tomorrow, Batwoman of DC's Stargirl.

The CW ontwikkelt tegelijk ook DC-series die niet direct onderdeel zijn van het Arrowverse. Denk aan Naomi (inmiddels toe aan zijn derde seizoen) en de ontwikkeling van Gotham Knights.

En dan is er nog de mogelijke verkoop van The CW als televisiezender. Daardoor zouden de rechten op DC-materiaal zomaar eens niet meer bij de zender kunnen liggen. Als dat zo is en de rechten blijven bij Warner Bros., zoals te verwachten valt, is het de vraag of het Arrowverse wel doorgaat.

Het lijkt ook wel te verklaren waarom er geen nieuwe seizoenen zijn aangekondigd van eerdere series. Een pijnlijk moment voor fans, maar wellicht niet het ergste van de wereld gezien de nog aankomende DC-series van HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Netflix-serie scoort enorm bij de kijker
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-serie scoort enorm bij de kijker

Better Call Saul doet het geweldig bij de kijker, blijkt vandaag maar weer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de best ontvangen series van televisie keert binnenkort terug met zijn laatste seizoen. Better Call Saul staat op het punt om zijn zesde en laatste seizoen te lanceren, wat op 18 april het geval zal zijn.

Om fans te helpen zich goed voor te bereiden op de laatste afleveringen, voegde Netflix eindelijk het meest recente seizoen van Better Call Saul toe. Dat seizoen wordt keihard gebinged door fans, blijkt wel uit de statistieken!

Better Call Saul
Op maandag 4 april voegde Netflix het vijfde seizoen van Better Call Saul toe aan zijn aanbod. De nieuwe top tien lijst van Netflix laat zien hoe populair.

Het blijkt namelijk de vierde meest populaire titel op Netflix te zijn van afgelopen week.

De serie haalde daarmee een aantal andere hitseries in, waaronder Inventing Anna, Is It Cake? en The Bubble.

Het komende zesde seizoen van Better Call Saul belooft enorm heftig te worden en rondt het verhaal af van hoe Jimmy McGill definitief verwerd tot Saul Goodman.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Halo'-acteur reageert op de haters van de serie
Series / Nieuws

'Halo'-acteur reageert op de haters van de serie

Pablo Schreiber heeft een duidelijke en vriendelijke reactie op de haters van zijn serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De langverwachte Halo-serie is een groot succes voor streamingdienst Paramount+. Tegelijk waren de eerste reacties van fans nog best tegenvallend en gemengd.

De serie Halo neemt een andere invalshoek dan de games dat deden, zelfs heel anders dan heel wat mensen gedacht hadden. Veel fans waarderen nog altijd wat Halo probeert te doen en anderen zijn open over hun frustraties. Daar gaat acteur Pablo Schreiber, die Master Chief speelt, nu op in.

Halo-kritiek
Schreiber is behoorlijk open: "Heel erg bedankt aan iedereen die onze serie steunde," aldus Schreiber. Hij vindt het geweldig dat de serie een hit is en "straks een wereldwijd fenomeen wordt!" De ontvangst is een eer, en hij voelt zich overweldigd door de vele reacties.

"Voor alle 'fans' die tegen het thuisteam zijn, die de serie haatten voordat ze hem te zien kregen en het oneens zijn met wat wij doen, ik waardeer jullie mening, respecteer hem en houd ook van jullie. Want eerlijk gezegd houden wij van hetzelfde. En ik zal elke dag volop mijn best blijven doen om deze serie de best mogelijke versie van zichzelf te maken en de aandacht en het respect naar het Halo-universum te brengen dat het verdient. Voor iedereen."

Er zijn nu twee afleveringen van de Halo-serie te zien op Paramount+. De derde zie je donderdag.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Twee nieuwe 'Sherlock Holmes'-series op komst
Series / Nieuws

Twee nieuwe 'Sherlock Holmes'-series op komst

Megaster Robert Downey Jr. mag twee Sherlock-series maken voor HBO Max.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Robert Downey Jr. ontwikkelt twee spin-off series rond Sherlock Holmes voor HBO Max. Dat is opvallend want waarom niet gewoon 1?

Warner Bros. lanceerde in 2009 de eerste nieuwe film rond de beroemde detective van Sir Arthur Conan Doyle. De film werd geregisseerd door Guy Ritchie en leek het begin van een franchise. We kregen namelijk ook een tweede film, Sherlock Holmes: A Game of Shadows. De films leverden samen 1 miljard dollar op aan de box office.

Series rond Sherlock Holmes
Helaas liep de voortzetting van de Sherlock Holmes-films vertraging op door de drukte die Downey Jr. had met zijn betrokkenheid bij het Marvel Cinematic Universe.

Die tijd kwam tot een einde, waarna Warner Bros. plannen voor de Sherlock Holmes-franchise ontwikkelde. In 2019 werd zelfs aangekondigd dat Dexter Fletcher de film zou regisseren, en dat deze in december 2021 uit zou komen in de bioscoop.

Dat lukte niet, maar tegelijk heeft Downey Jr. wel laten weten een filmuniversum te willen maken. Die intentie lijkt uit te komen.

THR meldt dat Robert Downey Jr. met zijn Team Downey-productiebedrijf twee Sherlock Holmes-series maakt voor HBO Max. Verhaaldetails zijn onbekend en we weten niet of de acteur terugkeert.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.