search
Star Wars-serie 'Andor' krijgt mogelijk in mei trailer
Series / Nieuws

Star Wars-serie 'Andor' krijgt mogelijk in mei trailer

Als we een gerucht mogen geloven, krijgen we mogelijk in mei de eerste trailer te zien van de Star Wars-serie Andor.

Een gerucht suggereert dat we in mei, tijdens Star Wars Celebration 2022, de eerste trailer van de Star Wars-serie Andor te zien krijgen. De serie staat op de planning voor een release later dit jaar.

Volgens Bespin Bulletin krijgen we de eerste trailer van de Star Wars-serie Andor tijdens Star Wars Celebration 2022 te zien. Dit is een evenement dat van 26 mei tot 29 mei gehouden wordt.

Op dit evenement wordt een panel gehouden over de drie Star Wars-series die in 2022 uitkomen, oftewel Obi-Wan Kenobi, Andor en seizoen 3 van The Mandalorian. Hier wordt waarschijnlijk dus ook de eerste trailer getoond.

Andor in 2022
Veel Star Wars-fans kijken momenteel waarschijnlijk vooral uit naar de release van Obi-Wan Kenobi, de serie die op 25 mei van start gaat op Disney Plus. Die miniserie duurt zes afleveringen. De eerste twee seizoenen van The Mandalorian kwamen aan het einde van het jaar uit, dus waarschijnlijk geldt hetzelfde voor het derde seizoen.

Een mogelijke releaseperiode voor Andor valt dan tussen de twee andere series in. In de herfst - oktober, bijvoorbeeld - klinkt dus best realistisch.

Andor is een prequel-serie op de film Rogue One: A Star Wars Story. Het verhaal focust op Cassian Andor in de vroege dagen van de opstand tegen The Empire.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen