Waarom 'House of the Dragon'-actrice niet over de serie mag praten

De House of the Dragon-actrice Olivia Cooke heeft in een interview gezegd dat ze niet over de serie mag praten, omdat ze anders "vermoord" wordt.

Niels Arts, 7 april 2022 12:54

Op een trailer en enkele afbeeldingen na, weten we nog niet veel over House of the Dragon. Actrice Olivia Cooke gaat ons echter niet meer vertellen, want anders wordt ze "vermoord".
Dat zegt ze tenminste in gesprek met Comic Book. "Ik kan niets zeggen. Ik weet niet waarom mensen deze vraag stellen, want je weet dat ik het niet mag. Ik zou vermoord worden."

Natuurlijk weten we allemaal dat haar niets zou overkomen als ze iets verklapte, behalve dan dat ze een fikse boete mag betalen aan HBO.

Olivia Cooke in House of the Dragon
Olivia Cooke gaat de rol spelen van Lady Alicent Hightower in House of the Dragon. Dat is de dochter van Otto Hightower, de Hand of the King. Tevens wordt Alicent Hightower omschreven als de mooiste vrouw in de Seven Kingdoms van Westeros. Een aardige titel om te dragen.

Onlangs werd bekendgemaakt dat House of the Dragon vanaf 21 augustus op HBO Max te zien is. Deze prequel-serie van Game of Thrones is de eerste nieuwe content van de populaire serie die we te zien krijgen, maar waarschijnlijk niet de laatste. Talloze andere Game of Thrones-gerelateerde projecten zijn in ontwikkeling.

Bron: Comic Book

Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, HBO Max

Populair nieuws