search
Hitserie 'Sisi' krijgt een tweede seizoen
Series / Nieuws

Hitserie 'Sisi' krijgt een tweede seizoen

De nieuwe afleveringen zouden aan het einde van dit jaar te zien moeten zijn...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van de Duitse serie Sisi werd ontzettend warm onthaald. De populariteit van de reeks was alvast voldoende om ze een tweede seizoen te schenken. Dat tweede seizoen zou later dit jaar nog te zien moeten zijn.

Het eerste seizoen van Sisi bestond uit in totaal zes afleveringen. Ze bleek een ontzettend grote hit te zijn voor zowel RTL als Beta. Uiteindelijk werd de reeks aan zomaar even meer dan 100 regio's verkocht.

In Nederland is het eerste seizoen van de reeks te bekijken op NPO Plus. Niet alleen hier in Europa, maar ook buiten onze regio werd de reeks goed ontvangen. Zo was ze onder meer te zien in Brazilië evenals in Canada.

Eind 2022
De opnames van het tweede seizoen van de serie Sisi zouden als alles volgens plan verloopt volgende week moeten worden aangevat. De afleveringen zouden normaal aan het einde van dit jaar te zien moeten zijn.

Voor een groot deel van de cast geldt dat ze in het tweede seizoen eveneens terug van de partij zullen zijn. Denk hierbij niet alleen aan Dominique Davenport, Jannik Schümann en Jokubas Gutautas, maar ook aan Désirée Nosbusch en Julia Stemberger.

Aanbevolen artikelen