Gaat 'Grey's Anatomy' verder zonder Meredith?!

Gaat 'Grey's Anatomy' verder zonder Meredith?!

Ellen Pompeo geeft al langer signalen dat ze klaar is voor iets nieuws in haar leven.

Jim Pedd, 8 april 2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Grey’s Anatomy mag dan wel vernieuwd zijn voor een negentiende seizoen, dat wil niet zeggen dat de toekomst zeker is.
In de serie heeft Meredith Grey namelijk van Hamilton aangeboden om permanent aan de slag te gaan bij het Grey Center. Dat leidt tot de mogelijke vraag of Grey’s Anatomy het zou kunnen doen zonder Meredith Grey, de hoofdpersoon waar de afgelopen achttien seizoenen aan opgehangen zijn. Wat zou het mogelijke antwoord op die vraag kunnen zijn?

Grey’s Anatomy
Ellen Pompeo tekende de afgelopen jaren steeds maar voor 1 nieuw seizoen bij. Dat kwam niet voort uit een keuze van ABC, want hoewel de kijkcijfers teruglopen, scoort de serie nog altijd goed genoeg om tot meer te leiden.

Aangezien Grey’s Anatomy deels bewusteloos was, of buiten Seattle zat in de verhalen van seizoenen 17 en 18, rijst de vraag of de serie door zou kunnen zonder haar.

Het vertrek van Meredith zou gigantisch zijn. Niet alleen is zij de hoofdpersoon uit de titel van Grey’s Anatomy, ook is ze de laatste van de MAGIC-groep die nog werkt bij het Grey Sloan Memorial in de televisieserie van ABC.

Natuurlijk zitten Richard Webber (James Pickens Jr.) en Miranda Bailey (Chandra Wilson) er nog altijd in, maar dat is in een andere capaciteit. Grey’s Anatomy zou waarschijnlijk nog wel zonder Meredith kunnen.

De serie focustte zich lange tijd op vijf personages en verschoof pas later de aandacht naar Meredith alleen. Het zeventiende seizoen heeft weer een bredere focus gekregen, dus wie weet dat het kan!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Ellen Pompeo, ABC, Greys Anatomy

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws