'Star Trek'-acteur niet blij over 'Picard'

'Star Trek'-acteur niet blij over 'Picard'

Will Wheaton had echt wel terug willen keren voor meer Star Trek.

Jim Pedd, 9 april 2022 09:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Will Wheaton reageert op het recente nieuws dat Star Trek: Picard seizoen 3 een grote Next Generation reünie lijkt te bevatten. Eentje waar zijn personage Wesley Crusher geen onderdeel van uitmaakt.
Star Trek: Picard is nu bezig met zijn tweede seizoen. We zijn inmiddels toe aan aflevering 6 van de tien. Daarin zien we onder meer TNG-personages als Q (John De Lancie) en Guinan (Whoopi Goldberg). De grootste crossover laat echter nog even op zich wachten.

Star Trek: Picard-crossover
Seizoen 3 van Star Trek: Picard lijkt bijna de hele cast van TNG te bevatten. Jonathan Frakes, LeVar Burton, Michael Dorn, Gates McFadden, Marina Sirtis en Brent Spiner hebben namelijk allemaal een significante rol!

Dat werd goed ontvangen door fans. Maar velen zagen dat er iets ontbrak in de aankondiging, namelijk Wheaton die Wesley Crusher speelde in de serie en vier seizoenen lang een vaste aanwezige was.

"Ik deel jullie verdriet, om mijn eigen redenen, maar focus mij vooral op hoe bijzonder het is dat ik kan zien hoe mijn familie weer bij elkaar komt en dat ik daar met hen over kan praten in de ready room", aldus Wheaton.

Star Trek: Picard seizoen 3 zie je volgend jaar.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Will Wheaton, Star Trek, Picard, Paramount Plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws