Hitserie 'Yellowstone' trekt mogelijk hele grote naam

Hitserie 'Yellowstone' trekt mogelijk grote naam

Michael Bay staat er voor open om een aflevering van de gigantische serie Yellowstone te maken.

Jim Pedd, 9 april 2022 om 11:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Filmregisseur Michael Bay wil graag een aflevering van de serie Yellowstone regisseren. Hij zou het leuk vinden om te kunnen spelen met die 'wereld'.
Bay staat natuurlijk bekend als de regisseur van heel wat grootse blockbusters. De meest recente draait sinds deze week in de bioscoop en heet Ambulance. Als het aan Bay ligt, brengt hij zijn stijl ook naar televisie en dan specifiek de serie Yellowstone.

Yellowstone
Yellowstone wordt gemaakt door Taylor Sheridan, die elke aflevering schrijft en er heel veel geregisseerd heeft. De serie leidde al tot een spin-off: 1883 met een hoofdrol voor Sam Elliott en krijgt spin-offs die 1932 en 6666 heten.

In een interview vertelde Bay dat hij het leuk zou vinden om een paar afleveringen van de westernserie Yellowstone te maken. Hij houdt ervan om een wereld te bouwen voor zijn films, maar dit zou daardoor juist een leuke uitdaging kunnen zijn.

"Weet je, ik zou niet iets willen maken als Star Wars 5. Want de grootste en zwaarste uitdaging voor een regisseur is om de wereld te bouwen. En daar hou ik echt van. Maar Yellowstone regisseren zou leuk kunnen zijn. De paarden, de Stetson-hoeden en het prachtige landschap. Het is een heerlijke serie."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Michael Bay, Yellowstone, Paramount Plus

Populair nieuws