search
Netflix-actrice tekent meteen voor terugkeer
Series / Nieuws

Netflix-actrice tekent meteen voor terugkeer

Chilling Adventures of Sabrina zou zomaar Kiernan Shipka terug kunnen brengen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sabrina-fans zullen blij zijn. Na een abrupt einde van de Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina kwam er een crossover met Riverdale, waarin we het personage toch weer even konden zien. Maar er is nog leuker nieuws.

Actrice Kiernan Shipka liet namelijk tijdens een interview met de site ComicBook.com weten dat ze met alle plezier nog veel vaker terugkeert als Sabrina Spellman.

Chilling Adventures of Sabrina
"Ik hou van Sabrina en ik zal altijd de kans grijpen om weer die rol te mogen spelen," aldus Shipka tegenover ComicBook.

"Het voelt ook niet alsof ik dit boek volledig heb gesloten. Ik hou van haar en ze is zo'n belangrijk deel van mijn leven. In de nabije toekomst zou ik zeker geen kans afwijzen om haar weer te spelen."

Chilling Adventures of Sabrina duurde vier seizoenen op Netflix en is een hervertelling van de Archie-comics met dezelfde titel en is ontwikkeld door Roberto Aguirre-Sacasa.

Er is trouwens nog hoop voor de fans. Aguirra-Sacasa ontwikkelde al een comic die de draad na het einde van de serie oppikt, en een cartoon genaamd The Occult World of Sabrina. Ook hoopt hij op een live-action film en een terugkeer van de serie.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen