Nieuwe Netflix-serie scoort bizarre 100% op RottenTomatoes

Nieuwe Netflix-serie scoort 100% op RottenTomatoes

Better Call Saul scoort enorm goed met zijn zesde en laatste seizoen.

Jim Pedd, 10 april 2022 09:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het nieuwe seizoen van hitserie Better Call Saul van AMC zal later deze maand zijn eerste afleveringen lanceren. De recensies staan al online en die zijn uiterst positief.
Better Call Saul blijkt maar liefst 100 procent te scoren op Rotten Tomatoes met zijn zesde seizoen. Een goed en veelbelovend begin dus voor de televisieserie die nu echt naar het einde toewerkt.

Better Call Saul-einde
Better Call Saul scoort daarmee zijn best ontvangen seizoen tot nu toe. Het eerste seizoen van Better Call Saul scoorde nog 97 procent op Rotten Tomatoes. De tweede reeks ook, en het derde seizoen ging al vooruit naar een nette 98 procent. Vervolgens kregen seizoenen vier en vijf de bijna perfecte score van 99 procent.

Met vijftig afleveringen onder de gordel, lijkt het erop dat de serie ook met zijn laatste dertien afleveringen gaat slagen in iets waar weinig series toe in staat zijn gebleken, namelijk de landing netjes maken en ook goed laten slagen. Dat wordt dus wat de komende tijd.

Better Call Saul rondt in het dertien afleveringen tellende seizoen de gecompliceerde reis van Jimmy McGill af en laat zien hoe hij Saul Goodman wordt. Van het kartel tot de rechtbank en van Albuquerque tot Omaha, seizoen 6 volgt Jimmy, Saul en Gene terwijl de complexe relatie van Jimmy met Kim (die ook een eigen existentiële crisis doormaakt) tot een uitbarsting komt.

Better Call Saul volg je in Nederland op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Better Call Saul, Netflix, Rotten Tomatoes, Bob Odenkirk

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws