Dit wordt de nieuwe 'The Witcher'-serie

Dit wordt de nieuwe 'The Witcher'-serie

The Witcher krijgt naar verluidt een nieuwe serie op Netflix en dit wordt 'm.

Jim Pedd, 10 april 2022 om 09:56

The Witcher is een van de meest populaire series van Netflix. Het is dus geen verrassing dat de series en de vele spin-offs die gepland worden slechts het begin van een franchise lijken te zijn.
Volgens een nieuw gerucht zit er echt nog heel veel aan te komen. Het zou onder meer gaan om een prequelserie die hoofdrollen heeft voor Lambert, Coen en Eskel. Personages die we in het tweede seizoen van The Witcher hun live-action debuut zagen maken.

The Witcher-series
Het is volgens hetzelfde gerucht nog niet zeker of het live-action of anime wordt. Als het anime wordt, is het niet de enige, want volgens Redanian Intelligence (de doorgaans betrouwbare bron die ons dit nieuws brengt) is er ook een anime-film in de maak bij Studio Mir.

Het derde en laatste deel van het gerucht claimt dat Netflix aan een live-action The Witcher spin-off werkt die mogelijk later dit jaar al begint met de opnames als het derde seizoen daar klaar mee is.

Als dat zo is, komen er nog eens twee live-action spin-offs aan. Dat klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar eerlijkheidshalve staat Netflix er natuurlijk inmiddels wel om bekend materiaal tot de laatste druppel uit te melken.

The Witcher krijgt dit jaar al een eerste spin-off namelijk The Witcher: Blood Origin.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws