search
Prime Video voegde veel series nieuw toe!
Series / Streaming-diensten

Prime Video voegde veel series nieuw toe!

Check hier de complete lijst met alle nieuwe series van Prime Video.

Prime Video voegde weer een rits nieuwe series toe aan zijn aanbod. Zoals je inmiddels van ons gewend zult zijn, zetten we dat aanbod ook deze zondag weer voor je op een rij.

Million Dollar Island (S01E05): De eerste tropische buien naderen Million Dollar Island en niet alle kampen blijken daarop voorbereid te zijn. Een aantal bewoners overtreedt de regels en dit blijft niet zonder gevolgen. De bewoners leren elkaar intussen steeds beter kennen. De maskers gaan af en dat levert zowel prachtige als heftige momenten op.

Million Dollar More (S01E05): Samen met Giel de Winter, Jaap van Ginneken, bekende gast Roos Schlikkers en de kandidaten kijken we terug op aflevering 5: Een zware storm teistert Million Dollar Island. Vloedgolven spoelen door de kampen en zorgen voor chaos en vernielingen. Ook binnen de kampen dondert het. Meer dan ooit willen bewoners hun spullen pakken en naar huis. Maar tussen al het leed bloeit er ook liefde op.

Secrets and Lies (seizoen 1 en 2): Cornell doet onderzoek naar Ben als een 'belangrijk persoon'.

The Family (seizoen 1): Na tien jaar vermist te zijn geweest, keert Adam Warren terug naar huis.

This Is Us (S06E05): Kevin bezoekt de bouwplaats. Malik en Deja bespreken omstreden nieuws tijdens het diner.

Star Trek: Picard (S02E06): Met de hulp van Tallinn infiltreren Picard en de bemanning een gala aan de vooravond van een gezamenlijke ruimtemissie om een van de astronauten te beschermen die volgens hen cruciaal is voor het herstel van de tijdlijn: Renee Picard. Kore doet een verrassende ontdekking over het werk van haar vader.

Frank Herbert's Children of Dune (seizoen 1): Dune was nog maar het begin. Nu gaat Frank Herbert's monumentale saga over de opkomst van een jonge man tot supermacht op een omstreden woestijnplaneet verder in deze buitengewone miniserie gebaseerd op Dune Messiah en Children of Dune.

De Kraak (seizoen 1): Na twee jaar in de gevangenis moet professioneel oplichter Alidor Van Praet een manier vinden om zijn in beslag genomen illegale fortuin terug te verdienen. Wanneer hij de 20-jarige Jeremy Peeters zijn weg ziet hacken door een computerwedstrijd, beseft hij dat de tiener de sleutel is tot zijn succes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen