search
Acteur gecast voor mysterieuze rol in MCU-serie 'Ironheart'
Series / Nieuws

Acteur gecast voor mysterieuze rol in MCU-serie 'Ironheart'

De opnames van de serie over een vrouwelijke Iron Man beginnen in juni al.

Harper Anthony is de nieuwste toevoeging aan de cast van Marvel-serie Ironheart. De serie gaat over Riri Williams, een MIT-student die van een van Iron Mans pakken haar eigen pak staat en uiteindelijk in de voetstappen van Tony Stark moet treden.

Ironheart werd voor Marvel Comics bedacht in 2016 door Brian Michael Bendis en Mike Deodato. Nieuwkomer Dominique Thorne zal het titulaire personage spelen en haar debuut maken in Black Panther: Wakanda Forever. De opnames voor Ironheart moeten in juni beginnen.

Iron Lady
Volgens The Wrap zal Anthony een mysterieuze, nog onbekende rol spelen in de serie. Eerder werd ook onthuld dat Anthony Ramos (In the Heights) en Lyric Ross in de serie te zien zullen zijn.

Andere series die we de komende twee jaar kunnen verwachten zijn Ms. Marvel, She-Hulk en Secret Invasion. Momenteel is Moon Knight bezig op de streamingdienst.

Het is nog onbekend wanneer Ironheart precies moet verschijnen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen