Netflix-serie doet iets heel bijzonders en blijft domineren

Netflix-serie doet iets heel bijzonders

Bridgerton wint de derde week op rij van de concurrentie op Netflix!

Jim Pedd, 10 april 2022 12:32

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Elke zondag kijken we naar de nieuwe toplijst op Netflix. Deze week wordt wederom gedomineerd door de serie Bridgerton. Gek is dat niet, want het was lang de meest populaire serie op Netflix, tot deze werd ingehaald door Squid Game.

Hoe dan ook staat Bridgerton nu voor de derde week helemaal bovenaan. Gevolgd door de Nederlandse Original Dirty Lines, een hilarische en sterke serie die draait om een studente die een nieuwe baan krijgt bij een telefoonsekslijn die in de jaren tachtig door twee totaal verschillende broers werd opgericht. De nummer drie van deze week is The Ultimatum, een realityserie die de komende weken nieuwe afleveringen krijgt.

De top drie
Dit is de top drie van deze week:

1. Bridgerton: Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.

2. Dirty Lines: In het Amsterdam van de jaren 80 krijgt een ondernemende studente een nieuwe baan bij een telefoonsekslijn die door twee totaal verschillende broers is opgezet.

3. The Ultimatum: Marry or Move On: In het huwelijksbootje stappen of ermee kappen? Koppels stellen hun liefde op de proef door met potentiële matches te gaan samenwonen in een provocerende realityserie.
Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Top 3, Kijkcijfers

Populair nieuws