search
Opvolger van 'Better Call Saul' nu al in de maak?
Series / Nieuws

Opvolger van 'Better Call Saul' nu al in de maak?

Tweede Breaking Bad spinoff zou zich zomaar kunnen richten op Gus.

In 2013 werd de ijzersterke misdaadserie Breaking Bad afgerond en in 2015 verscheen al het eerste seizoen van Better Call Saul, een serie die net zo goed werd ontvangen. Zou er na afronding van deze spin-off nog een andere serie in het Breaking Bad-universum kunnen verschijnen?

"Tijdens de laatste dagen [op de set van Better Call Saul], was ik in tranen en keek ik over mijn schouder en ik hoorde Vince [Gilligan] zeggen: 'Je weet maar nooit'," vertelde Giancarlo Esposito aan Insider toen hem werd gevraagd naar een andere mogelijke spin-off.

"Ik heb altijd al gewild en gevoeld dat er ruimte is voor materiaal voor de opkomst van Gus. Ik denk dat het interessant zou zijn om te weten waar hij vandaan komt," aldus Esposito.

Spin-off over Gustavo Fring?
"Ik heb het gevoel dat hij uit een heel rijke familie komt, de mogelijkheid had om niet alleen de familie te leiden, maar ook de regering in een ander land," voegde de acteur toe. "Hij had zo'n soort brein, het charisma, de status, en hij ruilde het in om op zijn eigen benen te staan. Dat heeft iets fascinerends voor mij."

Voorlopig zijn de pijlen gericht op het laatste seizoen van Better Call Saul dat verdeeld is in twee delen. Je ziet de serie op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen