search
Deze 3 nieuwe series wil je deze week niet missen
Series / Featured

Deze 3 nieuwe series wil je deze week niet missen

We zetten drie toffe series op een rij die deze week nieuw te zien zijn.

Het is maandag en dus begint weer een nieuwe en volle week met tientallen series die debuteren op de grootste streamingdiensten van het moment. We blikken vandaag vooruit op drie toffe nieuwe televisieseries die je kan zien.

We beperken ons tot de streamingdiensten Netflix, Disney+, Prime Video en HBO Max bij de selectie van de nieuwe series. Deze week hebben we er van Disney+, Netflix en Prime Video!

VANAF 13 APRIL op DISNEY+
NYPD Blue (alle seizoenen): NYPD Blue volgt het werk van het vijftiende district van de New Yorkse politie. Twee partners, detectives Andy Sipowicz en John Kelley, staan centraal en kijken heel verschillend tegen hun moeilijke baan aan. De norsheid van Sipowicz (die zijn emotionele kwetsbaarheid verhult) wordt getemperd door de kalme en correcte houding van zijn partner.

VANAF 15 APRIL op NETFLIX
Anatomy of a Scandal: Sophies bevoorrechte leven als vrouw van politicus James valt in duigen als er onterende geheimen aan het licht komen en hij wordt beschuldigd van een schokkende misdaad.

VANAF 15 APRIL op PRIME VIDEO
Outer Range (seizoen 1): Outer Range draait om Royal Abbott (Josh Brolin), een rancher die vecht voor zijn land en familie, wanneer hij een ondoorgrondelijk mysterie ontdekt aan de rand van Wyoming's wildernis. Een spannende Western familiesaga met een vleugje wrange humor en bovennatuurlijk mysterie, Outer Range onderzoekt hoe we worstelen met het onbekende. Aan het begin van de serie zijn de Abbotts bezig met de verdwijning van schoondochter Rebecca. Ze worden nog verder op de rand van de afgrond geduwd wanneer de Tillersons (de opzichtige eigenaars van de naburige op winst beluste ranch) hun land willen inpikken. Een vroegtijdige dood in de gemeenschap zet een keten van spannende gebeurtenissen in gang, en schijnbaar kleine stad en grond gerelateerde problemen komen tot een hoogtepunt met de komst van een mysterieuze zwarte leegte in de westelijke weide van de Abbotts. Royal vecht om zijn familie te beschermen en door zijn ogen zien we hoe de tijd geheimen uit het verleden en verontrustende mysteries bevat.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen