search
3 retespannende series op Netflix om snel te kijken
Series / Featured

3 retespannende series op Netflix om snel te kijken

Drie spannende series op Netflix waarvan alleen nog het eerste seizoen is verschenen.

Er staan heel wat series op Netflix, van komedies tot horrorseries. Hieronder zie je drie retespannende series die je vanavond nog kunt bingen. Alleen de eerste seizoenen zijn pas verschenen.

Clickbait | Kijk nu | 1 seizoen
Er blijkt een dubieuze link met het internet te zijn wanneer brave huisvader Nick Brewer wordt ontvoerd. Zijn naasten doen alles om de dader en het motief te achterhalen. Het eerste seizoen met acht afleveringen heeft rollen voor onder meer Zoe Kazan, Betty Gabriel, Adrian Grenier en Phoenix Raei.



Squid Game | Kijk nu | 1 seizoen
Onder meer Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Wi Ha-jun, Oh Young-soo en Jung Ho-yeon zie je in deze Zuid-Koreaans hitserie waarin honderden berooide mensen een vreemde uitnodiging accepteren om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.



The Chestnut Man | Kijk nu | 1 seizoen
The Chestnut Man of Kastanjemanden is een Deense misdaadserie die in 2021 op Netflix verscheen. In de serie ligt op een afschuwelijke plaats delict een eng kastanjepoppetje. Twee detectives gaan op zoek naar een moordenaar gekoppeld aan een vermist kind van een politica. Met Danica Curcic, Mikkel Boe Følsgaard en Iben Dorner.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen