search

Ons nieuws van maandag 11 april 2022

'Ozark' showrunner onthult waar laatste afleveringen over gaan
Series / Nieuws

'Ozark' showrunner onthult waar laatste afleveringen over gaan

De showrunner van Ozark heeft in een interview onthuld wat we van de laatste afleveringen van de serie kunnen verwachten.

Het is bijna zover: aan het einde van deze maand verschijnen alweer de laatste afleveringen van Ozark. Chris Mundy, de showrunner van Ozark, geeft ons een paar hints over wat we van de tweede helft van seizoen 4 kunnen verwachten.

Het einde van Ozark is in zicht, wat betekent dat de spanning om te snijden is en binnenkort tot een hopelijk bevredigend einde komt. In een interview met Deadline heeft showrunner Chris Mundy het over de laatste afleveringen van de serie.

Chris Mundy over het einde van Ozark
In het interview heeft Mundy het over het lot van de Byrde-familie: "De tweede helft van het seizoen gaat echt over keuzes. Willen Marty en Wendy samen blijven? Willen de kinderen een onderdeel zijn van deze familie? De focust ligt echt op familie, wat ze bereid zijn om te doen om samen te blijven en of dat een slim idee is."

Natuurlijk laat Mundy verder vrij weinig los over de afloop van Ozark. Maar meer willen we eigenlijk ook helemaal niet weten!

Hoe het allemaal af gaat lopen krijgen we 29 april te zien, wanneer de laatste Ozark-afleveringen eindelijk op Netflix verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jason Bateman en Laura Linney over de laatste 'Ozark'-afleveringen
Series / Nieuws

Jason Bateman en Laura Linney over de laatste 'Ozark'-afleveringen

Jason Bateman en Laura Linney hebben hints gegeven over wat fans van Ozark van de laatste afleveringen kunnen verwachten.

De Ozark-sterren Jason Bateman en Laura Linney hebben in een recent interview een aantal hints gegeven over wat we van de laatste afleveringen van de serie kunnen verwachten. Deel twee van seizoen vier van Ozark komt binnenkort uit.

Jason Bateman speelt Marty Byrde en Laura Linney speelt Wendy Byrde in Ozark. Het echtpaar, dat een zeer ingewikkelde tijd doorgaat in de serie, heeft volgens de acteurs geleerd om met de obstakels die ze op hun pad gegooid krijgen om te gaan.

Jason Bateman en Laura Linney over Ozark
In gesprek met Deadline zegt Bateman het volgende: "Marty dacht altijd slimmer te zijn dan hij is. Alsof hij iedere aflevering iets leerde, maar hier toch niet genoeg mee deed om problemen te voorkomen. Nu zijn we bij het einde en ik denk dat hij slim genoeg, of ethisch genoeg is, om er nu echt klaar mee te zijn. Maar zijn familie is niet op de plek waar hij dacht dat ze zouden zijn, en daar moet hij zich op aanpassen."

In hetzelfde interview zegt Linney dit: "Waar ik in dit seizoen van houd is dat de families een soort van ingekapseld raken in zichzelf. De Byrdes, de Navarros, de Langmores. De families hebben allemaal te maken met hun eigen culturen en vergelijkbare problemen wat betreft overleven en hebzucht... en om te zien hoe ze hier allemaal mee omgaan. Het is zeer interessant."

Deel twee van het vierde en laatste Ozark-seizoen staat vanaf 29 april op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer toont heftige beelden van nieuwe Netflix-serie 'Blood Sisters'
Series / Nieuws

Trailer toont heftige beelden van nieuwe Netflix-serie 'Blood Sisters'

Het is voor het eerst dat Netflix uitpakt met een eigen Nigeriaanse serie...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix pakt voor het eerst uit met een eigen productie van Nigeriaanse bodem. Ondertussen heeft de streamingdienst de eerste trailer de wereld ingestuurd van deze op het eerste zicht behoorlijk heftige nieuwe serie.

Bovenstaande gaat over de serie Blood Sisters. Deze aankomende reeks speelt zich af in één van de snelst groeiende metropolen op deze planeet, namelijk het Nigeriaanse Lagos. In deze metropool staat Sarah op het punt om te trouwen met haar droomman Kola. Al snel blijkt echter dat hij over een vrij duister kantje beschikt.

Losse handjes
Zoals de beelden uit de trailer van Blood Sisters duidelijk maken heeft Kola behoorlijk losse handjes. Bovendien laat hij zijn aanstaande vrouw ook maar weinig toe. De bruid krijgt twijfels over haar aanstaande wanneer er zich een onverwachte gebeurtenis voordoet. Plots verdwijnt de bruidegom namelijk. Sarah en haar beste vriendin Kemi zien geen andere optie dan op de vlucht te slaan.

Verantwoordelijk voor de regie zijn Biyi Bandele en Kenneth Gyang. De cast van de reeks bestaat uit stuk voor stuk bekende "Nollywood" namen. Het gaat hierbij onder meer om Ramsey Nouah, Kate Henshaw, Uche Jombo, Segun Arinze, Gabriel Afolayan en Kehinde Bankole.

De reeks Blood Sisters zal bestaan uit in totaal vier afleveringen en is vanaf 5 mei 2022 te bekijken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 retespannende series op Netflix om snel te kijken
Series / Featured

3 retespannende series op Netflix om snel te kijken

Drie spannende series op Netflix waarvan alleen nog het eerste seizoen is verschenen.

Er staan heel wat series op Netflix, van komedies tot horrorseries. Hieronder zie je drie retespannende series die je vanavond nog kunt bingen. Alleen de eerste seizoenen zijn pas verschenen.

Clickbait | Kijk nu | 1 seizoen
Er blijkt een dubieuze link met het internet te zijn wanneer brave huisvader Nick Brewer wordt ontvoerd. Zijn naasten doen alles om de dader en het motief te achterhalen. Het eerste seizoen met acht afleveringen heeft rollen voor onder meer Zoe Kazan, Betty Gabriel, Adrian Grenier en Phoenix Raei.



Squid Game | Kijk nu | 1 seizoen
Onder meer Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Wi Ha-jun, Oh Young-soo en Jung Ho-yeon zie je in deze Zuid-Koreaans hitserie waarin honderden berooide mensen een vreemde uitnodiging accepteren om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.



The Chestnut Man | Kijk nu | 1 seizoen
The Chestnut Man of Kastanjemanden is een Deense misdaadserie die in 2021 op Netflix verscheen. In de serie ligt op een afschuwelijke plaats delict een eng kastanjepoppetje. Twee detectives gaan op zoek naar een moordenaar gekoppeld aan een vermist kind van een politica. Met Danica Curcic, Mikkel Boe Følsgaard en Iben Dorner.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvolger van 'Better Call Saul' nu al in de maak?
Series / Nieuws

Opvolger van 'Better Call Saul' nu al in de maak?

Tweede Breaking Bad spinoff zou zich zomaar kunnen richten op Gus.

In 2013 werd de ijzersterke misdaadserie Breaking Bad afgerond en in 2015 verscheen al het eerste seizoen van Better Call Saul, een serie die net zo goed werd ontvangen. Zou er na afronding van deze spin-off nog een andere serie in het Breaking Bad-universum kunnen verschijnen?

"Tijdens de laatste dagen [op de set van Better Call Saul], was ik in tranen en keek ik over mijn schouder en ik hoorde Vince [Gilligan] zeggen: 'Je weet maar nooit'," vertelde Giancarlo Esposito aan Insider toen hem werd gevraagd naar een andere mogelijke spin-off.

"Ik heb altijd al gewild en gevoeld dat er ruimte is voor materiaal voor de opkomst van Gus. Ik denk dat het interessant zou zijn om te weten waar hij vandaan komt," aldus Esposito.

Spin-off over Gustavo Fring?
"Ik heb het gevoel dat hij uit een heel rijke familie komt, de mogelijkheid had om niet alleen de familie te leiden, maar ook de regering in een ander land," voegde de acteur toe. "Hij had zo'n soort brein, het charisma, de status, en hij ruilde het in om op zijn eigen benen te staan. Dat heeft iets fascinerends voor mij."

Voorlopig zijn de pijlen gericht op het laatste seizoen van Better Call Saul dat verdeeld is in twee delen. Je ziet de serie op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 nieuwe series wil je deze week niet missen
Series / Featured

Deze 3 nieuwe series wil je deze week niet missen

We zetten drie toffe series op een rij die deze week nieuw te zien zijn.

Het is maandag en dus begint weer een nieuwe en volle week met tientallen series die debuteren op de grootste streamingdiensten van het moment. We blikken vandaag vooruit op drie toffe nieuwe televisieseries die je kan zien.

We beperken ons tot de streamingdiensten Netflix, Disney+, Prime Video en HBO Max bij de selectie van de nieuwe series. Deze week hebben we er van Disney+, Netflix en Prime Video!

VANAF 13 APRIL op DISNEY+
NYPD Blue (alle seizoenen): NYPD Blue volgt het werk van het vijftiende district van de New Yorkse politie. Twee partners, detectives Andy Sipowicz en John Kelley, staan centraal en kijken heel verschillend tegen hun moeilijke baan aan. De norsheid van Sipowicz (die zijn emotionele kwetsbaarheid verhult) wordt getemperd door de kalme en correcte houding van zijn partner.

VANAF 15 APRIL op NETFLIX
Anatomy of a Scandal: Sophies bevoorrechte leven als vrouw van politicus James valt in duigen als er onterende geheimen aan het licht komen en hij wordt beschuldigd van een schokkende misdaad.

VANAF 15 APRIL op PRIME VIDEO
Outer Range (seizoen 1): Outer Range draait om Royal Abbott (Josh Brolin), een rancher die vecht voor zijn land en familie, wanneer hij een ondoorgrondelijk mysterie ontdekt aan de rand van Wyoming's wildernis. Een spannende Western familiesaga met een vleugje wrange humor en bovennatuurlijk mysterie, Outer Range onderzoekt hoe we worstelen met het onbekende. Aan het begin van de serie zijn de Abbotts bezig met de verdwijning van schoondochter Rebecca. Ze worden nog verder op de rand van de afgrond geduwd wanneer de Tillersons (de opzichtige eigenaars van de naburige op winst beluste ranch) hun land willen inpikken. Een vroegtijdige dood in de gemeenschap zet een keten van spannende gebeurtenissen in gang, en schijnbaar kleine stad en grond gerelateerde problemen komen tot een hoogtepunt met de komst van een mysterieuze zwarte leegte in de westelijke weide van de Abbotts. Royal vecht om zijn familie te beschermen en door zijn ogen zien we hoe de tijd geheimen uit het verleden en verontrustende mysteries bevat.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fijne week op Netflix met veel nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Fijne week op Netflix met veel nieuwe series

Netflix voegt weer heel wat nieuwe series toe in de komende zeven dagen.

Elke maandag zetten we de nieuwe series op een rij die je op Netflix mag verwachten deze week. We hebben zes titels voor je, waarvan Anatomy of a Scandal de meest opvallende is.

VANAF 12 APRIL
Hard Cell: Laura Willis, vroeger eventplanner, nu gevangenisdirectrice, heeft het over de spanning en sensatie van het leven achter de tralies in deze droge-comedyserie.

VANAF 13 APRIL
Almost Happy (seizoen 2): Sebastián is een vrij bekende radio-dj die zijn weg probeert te vinden terwijl hij moet dealen met zijn ex-vrouw (van wie hij nog steeds houdt) en twee kinderen.

Smother-in-Law: De bemoeizuchtige Isadir woont sinds de pandemie bij haar familie. Ze doet er alles aan om het leven van haar stuntelige zoon en vijandige schoondochter te ontwrichten.

VANAF 15 APRIL
Anatomy of a Scandal: Sophies bevoorrechte leven als vrouw van politicus James valt in duigen als er onterende geheimen aan het licht komen en hij wordt beschuldigd van een schokkende misdaad.

Mai: Een rouwende moeder komt erachter wie verantwoordelijk was voor de tragische dood van haar dochter en besluit om zonder mededogen de waarheid te achterhalen.

Los herederos de la tierra: De vindingrijke jonge Hugo Llor probeert naam te maken in het 14e-eeuwse Barcelona en tegelijkertijd een belofte na te komen aan de familie Estanyol.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote onthulling over megahit 'Squid Game' van Netflix
Series / Nieuws

Grote onthulling over megahit 'Squid Game' van Netflix

Squid Game brengt een aantal belangrijke castleden van seizoen 1 terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Bedenker Hwang Dong-hyuk laat weten dat het tweede seizoen van zijn serie Squid Game de personages Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) en Front-Man (Lee Byung-hun) terugbrengt.

Hwang liet in het verleden weten dat hij hoopt dat de serie zijn tweede seizoen in 2024 kan laten debuteren. Squid Game volgt met zijn tweede seizoen nadat Hwang klaar is met zijn film die gebaseerd is op de werken van schrijver Umberto Eco.

Squid Game seizoen 2
Lee Jung-jae speelde in Squid Game seizoen 1 de 456ste speler van het dodelijke toernooi. Lee Byung-hun was te zien als de mysterieuze gemaskerde gastheer.

Squid Game werd in september 2021 gelanceerd op Netflix en volgt de gescheiden gokker Seong Gi-hun, die deelneemt aan een ogenschijnlijk leuk toernooi om zijn schulden af te lossen. Maar er zit een dodelijke twist achter de spelletjes en er kan maar 1 winnaar zijn.

Deadline meldt nu dat twee van de oude castleden dus terug zijn in het tweede seizoen. Gi-hun keerde sowieso al terug, want dat had de maker al eens verteld. Maar nu is het officieel en weten we zeker dat de twee personages een rol krijgen.

Hwang aan het woord: 'Gi-hun zeker; Hij is terug en ik geloof dat Front-Man ook weer terug is."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cobra Kai' van Netflix brengt fanfavoriet personage terug
Series / Nieuws

'Cobra Kai' van Netflix brengt fanfavoriet personage terug

De serie Cobra Kai heeft een leuke onthulling in petto voor de fans.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hayden Schlossberg, een van de makers van Cobra Kai, teaset dat Hilary Swanks Julie Piece (uit The Next Karate Kid (1994)) terug zou kunnen keren in een toekomstig seizoen van de serie.

Cobra Kai wordt gemaakt door Schlossberg, Jon Hurwitz en Josh Heald en volgt William Zabka's Johnny Lawrence, drie decennia nadat hij verslagen werd door Ralph Macchio's Daniel LaRusso tijdens het All-Valley Karate Tournament.

Cobra Kai
De serie Cobra Kai duurde twee seizoenen op YouTube en werd vervolgens door Netflix overgenomen. Daar bleek het een groot succes, dankzij de prima choreografie, humor, nostalgie en likable personages, waarvan er velen gespeeld worden door Karate Kid-castleden.

Denk maar aan Cobra Kai-sensei John Kreese (Martin Kove), Daniels moeder Lucille (Randee Heller), Ali Mills (Elizabeth Shue), Kumiko (Tamlyn Tomita) en Chozen Toguchi (Yuji Okumoto). Bovendien bracht het vierde seizoen Thomas Ian Griffiths personage Terry Silver terug.

Inmiddels lijkt het ook mogelijk Dat Swanks personage terug keert. "Alles is mogelijk. Ik zeg altijd dat als je fan bent van The Next Karate Kid en je de Julie Pierce van Hilary Swank wil zien, we kijken of dat kan in de serie. Seizoen 5 komt eraan. Dat zit in de pijplijn. Alles is mogelijk. Julie Pierce is een van de speeltjes die we hebben om mee te spelen. Dus we gaan het zien."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.