search
Trailer toont heftige beelden van nieuwe Netflix-serie 'Blood Sisters'
Series / Nieuws

Trailer toont heftige beelden van nieuwe Netflix-serie 'Blood Sisters'

Het is voor het eerst dat Netflix uitpakt met een eigen Nigeriaanse serie...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix pakt voor het eerst uit met een eigen productie van Nigeriaanse bodem. Ondertussen heeft de streamingdienst de eerste trailer de wereld ingestuurd van deze op het eerste zicht behoorlijk heftige nieuwe serie.

Bovenstaande gaat over de serie Blood Sisters. Deze aankomende reeks speelt zich af in één van de snelst groeiende metropolen op deze planeet, namelijk het Nigeriaanse Lagos. In deze metropool staat Sarah op het punt om te trouwen met haar droomman Kola. Al snel blijkt echter dat hij over een vrij duister kantje beschikt.

Losse handjes
Zoals de beelden uit de trailer van Blood Sisters duidelijk maken heeft Kola behoorlijk losse handjes. Bovendien laat hij zijn aanstaande vrouw ook maar weinig toe. De bruid krijgt twijfels over haar aanstaande wanneer er zich een onverwachte gebeurtenis voordoet. Plots verdwijnt de bruidegom namelijk. Sarah en haar beste vriendin Kemi zien geen andere optie dan op de vlucht te slaan.

Verantwoordelijk voor de regie zijn Biyi Bandele en Kenneth Gyang. De cast van de reeks bestaat uit stuk voor stuk bekende "Nollywood" namen. Het gaat hierbij onder meer om Ramsey Nouah, Kate Henshaw, Uche Jombo, Segun Arinze, Gabriel Afolayan en Kehinde Bankole.

De reeks Blood Sisters zal bestaan uit in totaal vier afleveringen en is vanaf 5 mei 2022 te bekijken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen