Jason Bateman en Laura Linney over de laatste 'Ozark'-afleveringen

'Ozark'-acteurs over laatste afleveringen

Jason Bateman en Laura Linney hebben hints gegeven over wat fans van Ozark van de laatste afleveringen kunnen verwachten.

Niels Arts, 11 april 2022 om 11:15

De Ozark-sterren Jason Bateman en Laura Linney hebben in een recent interview een aantal hints gegeven over wat we van de laatste afleveringen van de serie kunnen verwachten. Deel twee van seizoen vier van Ozark komt binnenkort uit.
Jason Bateman speelt Marty Byrde en Laura Linney speelt Wendy Byrde in Ozark. Het echtpaar, dat een zeer ingewikkelde tijd doorgaat in de serie, heeft volgens de acteurs geleerd om met de obstakels die ze op hun pad gegooid krijgen om te gaan.

Jason Bateman en Laura Linney over Ozark
In gesprek met Deadline zegt Bateman het volgende: "Marty dacht altijd slimmer te zijn dan hij is. Alsof hij iedere aflevering iets leerde, maar hier toch niet genoeg mee deed om problemen te voorkomen. Nu zijn we bij het einde en ik denk dat hij slim genoeg, of ethisch genoeg is, om er nu echt klaar mee te zijn. Maar zijn familie is niet op de plek waar hij dacht dat ze zouden zijn, en daar moet hij zich op aanpassen."

In hetzelfde interview zegt Linney dit: "Waar ik in dit seizoen van houd is dat de families een soort van ingekapseld raken in zichzelf. De Byrdes, de Navarros, de Langmores. De families hebben allemaal te maken met hun eigen culturen en vergelijkbare problemen wat betreft overleven en hebzucht... en om te zien hoe ze hier allemaal mee omgaan. Het is zeer interessant."

Deel twee van het vierde en laatste Ozark-seizoen staat vanaf 29 april op Netflix.

Bron: We Got This Covered

Lees meer over: Ozark, Netflix, Jason Bateman, Laura Linney

Populair nieuws