search
Opnieuw heel wat drama in trailer van 'Selling Sunset' seizoen 5

Opnieuw heel wat drama in trailer van 'Selling Sunset' seizoen 5

De nieuwe afleveringen zijn later deze maand op de streamingdienst te bekijken...

Geoffrey Ketels
Fans van de serie Selling Sunset kunnen later deze maand aan de slag gaan met nieuwe afleveringen. Nu heeft Netflix echter al een voorsmaakje gegeven door middel van een nieuwe trailer die de wereld werd ingestuurd.

Er zijn best wel wat vragen die we ons kunnen (en eigenlijk moeten) stellen in de aanloop naar het vijfde seizoen van de reeks. Hoe gaat het bijvoorbeeld met Chrishell? Slaagt ze erin om haar scheiding een beetje te verwerken of niet?

In het nieuwe seizoen gaan de inmiddels bekende (of beruchte?) makelaars van The Oppenheim Group Griekenland onveilig maken.

Nieuwe makelaar
In het vijfde seizoen maken we eveneens kennis met een nieuwe makelaar genaamd Chelsea. Bovendien wordt al snel duidelijk dat Mary nu de manager is. Haar wacht een lastige opdracht, want het lijkt ernaar uit te zien dat er een ontslag zit aan te komen.

Het vijfde seizoen van Selling Sunset bestaat uit tien afleveringen. Het nieuwe seizoen is vanaf 22 april te bekijken op Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje? Dan kan de onderstaande trailer daarvoor zorgen!

Aanbevolen artikelen