search
Oei: 'Stranger Things' 4 is als 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Oei: 'Stranger Things' 4 is als 'Game of Thrones'

Stranger Things gaat het groter dan ooit doen in zijn vierde en nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seizoen 4 van de serie Stranger Things is net als Game of Thrones. Die oorspronkelijke stelling nemen makers en bedenkers Matt en Ross Duffer in.

Stranger Things werd toen deze serie in 2016 gelanceerd werd door Netflix een van de meest populaire series op de streamingdienst. Seizoenen 2 en 3 bleken ook immens populair, en binnenkort is dan eindelijk de eerste helft van seizoen 4 te zien.

Stranger Things
Seizoen 4 gaat op 27 mei live op Netflix. De tweede batch afleveringen volgt op 1 juli. Op basis van de vele trailers van Stranger Things hebben we al enigszins een idee van wat de serie ons straks brengt. Alles lijkt verbonden te zijn met het mysterieuze Creel House.

Als Stranger Things in mei te zien is, krijgen we heel wat twists. Volgens Matt Duffer brengt de serie precies iets als Game of Thrones; een serie die erom bekend stond veel onderling verbonden verhaallijnen te hebben die draaiden om personages van over heel de wereld.

"We noemen het meestal grappend ons Game of Thrones-seizoen, omdat het zo breed is. Dat is denk ik ook wat zo uniek is aan dit seizoen," aldus Matt Duffer. "Joyce en de familie Byers hebben de boel achtergelaten aan het einde van seizoen 3. Nu zijn ze in California. We wilden altijd een E.T.-achtige suburb, en die kregen we dit jaar eindelijk in de woestijn. En dan is er Hopper in Rusland. En hebben we natuurlijk nog de rest van de groep in Hawkins."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen