search
'Ozark' showrunner onthult waar laatste afleveringen over gaan
Series / Nieuws

'Ozark' showrunner onthult waar laatste afleveringen over gaan

De showrunner van Ozark heeft in een interview onthuld wat we van de laatste afleveringen van de serie kunnen verwachten.

Het is bijna zover: aan het einde van deze maand verschijnen alweer de laatste afleveringen van Ozark. Chris Mundy, de showrunner van Ozark, geeft ons een paar hints over wat we van de tweede helft van seizoen 4 kunnen verwachten.

Het einde van Ozark is in zicht, wat betekent dat de spanning om te snijden is en binnenkort tot een hopelijk bevredigend einde komt. In een interview met Deadline heeft showrunner Chris Mundy het over de laatste afleveringen van de serie.

Chris Mundy over het einde van Ozark
In het interview heeft Mundy het over het lot van de Byrde-familie: "De tweede helft van het seizoen gaat echt over keuzes. Willen Marty en Wendy samen blijven? Willen de kinderen een onderdeel zijn van deze familie? De focust ligt echt op familie, wat ze bereid zijn om te doen om samen te blijven en of dat een slim idee is."

Natuurlijk laat Mundy verder vrij weinig los over de afloop van Ozark. Maar meer willen we eigenlijk ook helemaal niet weten!

Hoe het allemaal af gaat lopen krijgen we 29 april te zien, wanneer de laatste Ozark-afleveringen eindelijk op Netflix verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen