Netflix voegt een functie toe waar gebruikers al lang om vragen

Netflix voegt functie toe waar fans om vroegen

De streamingdienst Netflix kwam met een functie waar mensen blij van worden.

Jim Pedd, 15 april 2022 13:02

Netflix kwam ineens met een opvallende nieuwe functie waar fans al langer om vragen. De streamingdienst voegde de afgelopen jaren regelmatig nieuwe mogelijkheden toe, om zijn product meer aansluiting te bieden op de wensen van de consument.

De nieuwste mogelijkheid biedt abonnees meer manieren om producten te recenseren zoals zij dat zelf graag willen. Niet alleen dat: het maakt het voor Netflix ook makkelijker om 'op maat gemaakt' aanbod te bieden.

Nieuwe functie
Voorheen konden Netflix-abonnees maar uit twee manieren kiezen als het aankwam op het raten van een film of serie: een duimpje omhoog of omlaag.

De nieuwe mogelijkheid is het bieden van twee duimpjes omhoog. Daarmee kunnen mensen dus extra duidelijk maken dat ze van bepaalde content genieten. Voor Netflix is het zo mogelijk om beter te schiften waar mensen nou echt dolblij van worden, en van welke content ze 'gewoon' genieten.

Netflix laat zelf via woordvoerder Christine Doig-Cardet weten dat het ook moet helpen mensen beter keuzes te laten maken voor wat ze nu willen kijken.

Door het gigantische aanbod weten mensen lang niet altijd wat ze nu willen kijken. Daarom komt Netflix met deze functionaliteit.

Bron: ComicBook

Lees meer over: Netflix, streaming, abonnement, functie

Populair nieuws