search
'Star Trek: Picard' vindt fanfavoriete acteur
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' vindt fanfavoriete acteur

De serie Star Trek: Picard legt de lat lekker hoog met zijn derde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Star Trek: Picard heeft een grote acteur uit Battlestar Galactica gecast voor zijn nieuwste aflevering. Dat belooft wat te worden.

In de nieuwe aflevering zien we hoe Jean-Luc Picard vast zit in zijn eigen geest, nadat hij gewond raakte in het jaar 2024. Supervisor Tallinn weet via een neurale link in zijn hoofd te komen, om hem zo weg te halen van de dreiging van de dood.

Star Trek: Picard
In de aflevering zien we hoe Picard strijdt met heel wat dodelijke demonen. Interessant is dat hij geholpen wordt bij het navigeren van zijn demonen door niemand minder dan Dr. Gaius Baltar zelf: James Callis!

Picard denkt dat hij een gesprek voert met een van de behulpzame Starfleet-analisten. Maar de analist helpt onze held vooral om de trauma's uit zijn jeugd te ontrafelen. Zo leren we waarom hij zijn levenlang intieme connecties met geliefden heeft ontlopen.

We zien bijvoorbeeld Jean-Luc als een jongetje, wiens moeder Yvette gestolen wordt door een monster in het kasteel dat ze hun thuis noemen.

Extra opvallend: Callis speelt de vader van Picard!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen