search
Netflix voegde deze 15 series nieuw toe afgelopen week
Series / Featured

Netflix voegde deze 15 series nieuw toe afgelopen week

Het waren weer mooie dagen op Netflix als we het lijstje zo zien.

Vandaag zetten we de vele series die Netflix heeft toegevoegd voor je op een rij. Zet je maar schrap, want het was een behoorlijk drukke week!

Tomorrow: Een jongeman, die per ongeluk half mens en half geest is geworden, gaat voor een gezelschap Magere Heinen uit de onderwereld werken om speciale opdrachten uit te voeren.

Elite (seizoen 5): Op Las Encinas start het nieuwe semester met nieuwe driehoeksrelaties, nieuwe studenten, nieuwe regels, en een nieuwe, mysterieuze misdaad.

Riverdale (S06E09): Arsenicum en oude wrok: Toni moet op meerdere fronten een gevecht leveren. Na een stortvloed aan vergiftigd gebak wisselt de bende info uit over nieuwe gevaren.

Speurneuzen Kit & Sam (1 seizoen): Speurneuzen Sam en Kit reizen de wereld rond om met hun wetenschappelijke kennis en coole gadgets de vele mysteries van het dierenrijk op te lossen.

A Sogra Que Te Pariu (1 seizoen): De bemoeizuchtige Isadir woont sinds de pandemie bij haar familie. Ze doet er alles aan om het leven van haar stuntelige zoon en vijandige schoondochter te ontwrichten.

Our Great National Parks (1 seizoen): Deze schitterende docuserie, verteld door voormalig president Barack Obama, gaat over enkele van de spectaculairste nationale parken ter wereld.

Casi Feliz (2 seizoenen): Sebastián is een vrij bekende radio-dj die zijn weg probeert te vinden terwijl hij moet dealen met zijn ex-vrouw (van wie hij nog steeds houdt) en twee kinderen.

Ultraman (2 seizoenen): Jaren geleden verliet een buitenaardse held deze wereld in vrede. Nu moet de zoon van Ultraman de aarde beschermen tegen een nieuwe buitenaardse bedreiging.

The Ultimatum: Marry Or Move On (1 seizoen): In het huwelijksbootje stappen of ermee kappen? Koppels stellen hun liefde op de proef door met potentiële matches te gaan samenwonen in een provocerende realityserie.

Hard Cell: Laura Willis, vroeger eventplanner, nu gevangenisdirectrice, heeft het over de spanning en sensatie van het leven achter de tralies in deze droge-comedyserie.

Almost Happy (seizoen 2): Sebastián is een vrij bekende radio-dj die zijn weg probeert te vinden terwijl hij moet dealen met zijn ex-vrouw (van wie hij nog steeds houdt) en twee kinderen.

Smother-in-Law: De bemoeizuchtige Isadir woont sinds de pandemie bij haar familie. Ze doet er alles aan om het leven van haar stuntelige zoon en vijandige schoondochter te ontwrichten.

Anatomy of a Scandal: Sophies bevoorrechte leven als vrouw van politicus James valt in duigen als er onterende geheimen aan het licht komen en hij wordt beschuldigd van een schokkende misdaad.

Mai: Een rouwende moeder komt erachter wie verantwoordelijk was voor de tragische dood van haar dochter en besluit om zonder mededogen de waarheid te achterhalen.

Los herederos de la tierra: De vindingrijke jonge Hugo Llor probeert naam te maken in het 14e-eeuwse Barcelona en tegelijkertijd een belofte na te komen aan de familie Estanyol.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen