search
Nieuw op Netflix: De historische Spaanse reeks 'Los herederos de la tierra'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De historische Spaanse reeks 'Los herederos de la tierra'

De reeks is het vervolg op 'La catedral del mar' dat verscheen in 2018...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van historische series hebben vandaag een veelbelovende nieuwe reeks om naar uit te kijken genaamd Los herederos de la tierra. De reeks is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.

De serie Los herederos de la tierra is het vervolg op La Catedral del Mar welke verscheen in het jaar 2018. Voor deze laatste geldt dat ze zich afspeelde in het Barcelona van de veertiende eeuw. Ook nu speelt de serie zich opnieuw af in dezelfde periode.

De nog jonge Hugo Llor tracht om naam te maken in de bekende Spaanse stad terwijl hij eveneens probeert om zijn belofte na te komen aan de familie Estanyol. Wie de serie La Catedral del Mar heeft gezien weet dat deze laatste de familie is van Arnau.

Ildefonso Falcones
Zowel voor de originele als voor de nieuwe reeks geldt dat ze beiden gebaseerd zijn op de boeken van Ildefonso Falcones. De hoofdrollen zijn deze keer weggelegd voor Michelle Jenner, Yon González, David Solans en Rodolfo Sancho.

Wil je graag de serie Los herederos de la tierra bekijken? Dan is dat vanaf vandaag mogelijk op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen