search
'House of the Dragon' heeft een voordeel ten opzichte van 'Game of Thrones'
Series / Featured

'House of the Dragon' heeft een voordeel ten opzichte van 'Game of Thrones'

Game of Thrones en House of the Dragon gaan nog best van elkaar verschillen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Spin-off serie House of the Dragon speelt zich af voor Game of Thrones. We krijgen een heel nieuw perspectief op de wereld van Westeros en het lijkt erop dat de show zich op een cruciale manier gaat onderscheiden van Thrones.

House of the Dragon speelt zich namelijk af tijdens een burgeroorlog. Dat maakt het mogelijk om een heel ander verhaal te vertellen en dat op een heel andere manier te doen.

De Dance of the Dragons
De serie House of the Dragon draait om de strijd tussen Aegon en Rhaenyra Targaryen, die met elkaar vechten om heerschappij over de Iron Throne.

Beiden willen de macht in handen krijgen en zijn bereid om tot de dood te vechten. Verschillende huizen van Westeros voegen zich bij de strijd, en steunen een van de twee partijen. Het zorgt allemaal voor een groot en gevaarlijk conflict, wat een heel ander verhaal wordt.

De politiek achter de schermen, de paleisintriges, zorgen voor interessante verhalen. Nu is er geen goed en kwaad zoals dat er was in de moederserie, maar zijn er simpelweg verschillende facties die zelf de leider van het continent willen worden. En die facties behoren tot dezelfde familie.

Ook is het geen 'free for all' conflict zoals de strijd tussen de vijf koningen was in de serie Game of Thrones.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen