search
Heel goed nieuws voor fans van '24'

Heel goed nieuws voor fans van '24'

Kiefer Sutherland vindt het verhaal van Jack Bauer onopgelost en wil meer.

Bram de Groot
In 2014 keerde Kiefer Sutherland kort terug in de bekende 24-actieserie met het 12-delige 24: Live Another Day. Nu heeft Sutherland aan GQ Magazine onthuld dat hij de deur openhoudt voor meer 24. Hij vindt dat het verhaal van Jack Bauer "onopgelost" is.

"Ik mis het. Het was een ongelooflijke ervaring," zei Bauer over de hoofdrol in de langlopende Fox-dramaserie. "Ik heb geleerd dat het beter is om niet definitief te zijn of je iets wel of niet gaat doen. Ik vind het heerlijk om dat personage te spelen."

Een nog onopgelost verhaal
"Ik geloof dat het verhaal onopgelost is. Als er iets zou worden geschreven dat voor mij logisch zou zijn en waarvan ik dacht dat het zou bijdragen aan de franchise, dan zou ik erachter staan, ook al zou mijn deelname daaraan beperkt zijn."

Sutherland voegde toe: "Mijn betrokkenheid zal altijd gebaseerd zijn op wat ik zie als de kwaliteit van het schrijven. Als [originele showrunner] Howard Gordon gemotiveerd is om het te doen, zullen we zien wat er gebeurt."

De originele reeks van 24, uitgezonden van 2001 tot en met 2010, bestaat uit negen seizoenen met in totaal 192 afleveringen. In 2017 was er nog de spin-off 24: Legacy met Corey Hawkins.


Aanbevolen artikelen