'Better Call Saul'-personage heeft een godcomplex

'Better Call Saul'-personage heeft een godcomplex

Rhea Seehorn speelt Kim Wexler in de serie Better Call Saul.

Jim Pedd, 16 april 2022 om 09:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Better Call Saul-actrice Rhea Seehorn vertelt in een interview over het groeiende godcomplex van Kim Wexler in het zesde en laatste seizoen van de televisieserie.
De serie Better Call Saul werd bedacht door Vince Gilligan en Peter Gould. De prequelserie volgt Bob Odenkirks Jimmy McGill voordat hij Saul Goodman werd, de advocaat die werkt voor Walter White, a.k.a. Heisenberg. Jimmy worstelt om zijn neigingen een bedrieger te worden te negeren en Better Call Saul volgt de serie en kijkt met name naar het effect dat hij op mensen om zich heen heeft.

Better Call Saul
Better Call Saul draait voor een groot deel om de band tussen Jimmy en Kim Wexler, het personage van Rhea Seehorn.

Zij lijkt in eerste instantie iemand te zijn die de drijvende betere kracht is en het anker van Jimmy is. Maar inmiddels heeft het er alle schijn van dat er meer is en lijkt haar personage nog best wel duister te zijn en zich actief te bemoeien met Jimmy's personage en vecht nu op gemene wijze tegen Howard Hamlin.

In een interview met Entertainment Weekly vertelde Seehorn over haar Better Call Saul-personage: "Als je denkt dat je Kim kent, nou dat is dan echt niet zo."

"Zij is alles wat je dacht. Maar geen Robin hood-achtig persoon die het goede nastreeft of iets. Er werkt veel ego in haar door, is echt wel een godcomplex aan de orde."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Rhea Seehorn, Better Call Saul, AMC, Kim Wexler

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws