search
'Better Call Saul' doet iets dat seizoen 6 nu al het beste tot nu toe maakt
Series / Nieuws

'Better Call Saul' doet iets dat seizoen 6 nu al het beste tot nu toe maakt

De serie Better Call Saul gaat fans enorm blij maken met deze rollen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het laatste seizoen van Better Call Saul brengt Breaking Bads Bryan Cranston en Aaron Paul terug in de rollen van Walter White en Jesse Pinkman.

Dat bevestigde medebedenker Peter Gould in een nieuw interview. Hij onthulde dat de twee acteurs te zien zijn in de serie Better Call Saul, die als prequel op Breaking Bad dient.

Better Call Saul-rollen
"Ik wil geen dingen verklappen voor de fans. Maar ik kan je zeggen dat de eerste vraag die we hadden toen we met de serie begonnen, is: 'Zijn Walt en Jesse in de serie te zien?' In plaats van die vraag te ontwijken, zal ik gewoon ja zeggen", begon Gould tijdens het PaleyFest-panel van Better Call Saul.

"Hoe of onder welke omstandigheden of wat dan ook, dat zal je voor jezelf moeten ontdekken. Ik zal wel zeggen dat het een van de vele dingen is die je zal ontdekken dit seizoen."

Het is nog even afwachten om te zien hoe Better Call Saul gaat eindigen. De serie is verbonden aan moederserie Breaking Bad en volgens Gould gaan ze "op een manier een crossover maken die je niet eerder gezien hebt. Dat weet ik zeker."

Ook vertelde Vince Gillian: "Het zou toch jammer zijn als de serie zou eindigen zonder een rol voor hen, of niet soms?"

Better Call Saul lanceert op 18 april zijn zesde seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen