search
'Star Wars' komt met tweede seizoen van fanfavoriete serie
Series / Nieuws

'Star Wars' komt met tweede seizoen van fanfavoriete serie

Star Wars Visions krijgt een tweede seizoen, dat wordt dus wat.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Star Wars: Visions werd misschien niet het popcultuur-fenomeen dat The Mandalorian was, maar fans waren desalniettemin fan van de op anime geïnspireerde serie.

Die liefde wordt nu beloond lijkt het, want Cinelinx meldt dat een tweede seizoen in de maak is. Volgens hen moet er dit jaar nog een nieuw seizoen te zien zijn op Disney+.

Star Wars: Visions seizoen 2
Volgens Cinelinx bevestigden meerdere bronnen het verhaal van meer Star Wars: Visions. Niemand was echter concreet en details kregen we niet over de nieuwe reeks afleveringen.

Wel is er het vage detail dat er een aantal animatoren terug zullen keren. Het is dus mogelijk dat verhalen van het eerste seizoen voortgezet worden in het nieuwe seizoen.

Dit jaar vindt de Star Wars Celebration plaats tussen 26 en 29 mei. De kans is groot dat we dan allerlei aankondigingen krijgen over het sterrenstelsel ver, ver weg. En een daarvan zal vermoedelijk bericht over een tweede seizoen van Star Wars: Visions zijn.

Star Wars: Visions heeft meerdere losse en op zichzelf staande verhalen verteld. Die werden over het geheel goed ontvangen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen