Opnieuw fout in nieuwe Marvel-serie ontdekt

Opnieuw fout in nieuwe Marvel-serie ontdekt

Moon Knight heeft opeens een cameraman in beeld… Woeps foutje!

Bram de Groot, 16 april 2022 15:47

Disney+ werkt hard aan het opleveren van heel wat kwaliteitsseries in het Marvel Cinematic Universe en het Star Wars-universum. Helaas blijkt er regelmatig wat mis te gaan. Die fouten worden overigens vaak alleen gezien door mensen met haviksogen.
Nu hebben fans een cameraman gespot in een scène van de nieuwste Marvel-serie Moon Knight. Op 8:27 van aflevering drie van de serie met onder meer Oscar Isaac en May Calamawy is er opeens rechts voor de kijker een camera te zien. Check hieronder maar.Dit is uiteraard een zeer klein foutje en maar weinig mensen zullen het gezien hebben doordat het oog zich focust op de actie die zich afspeelt. Alweer even geleden zagen we nog een man in spijkerbroek in The Mandalorian.

En zo zijn er nog veel meer situaties te benoemen, ook uit andere tv-series. Denk maar aan de koffiebeker uit Game of Thrones. Duidelijk is dat dit niet de eerste en laatste keer zal zijn. Moon Knight heeft nog drie afleveringen te gaan en Marvel Studios kan de cameraman er nu uit editten.Bron: Twitter

Lees meer over: Oscar Isaac, Marvel, Moon Knight, Disney, Ethan Hawke, Thor, Zeus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws