search
Is de schurk in Marvels 'Moon Knight' toch niet de echte schurk?
Series / Nieuws

Is de schurk in Marvels 'Moon Knight' toch niet de echte schurk?

Ethan Hawke's Arthur Harrow lijkt de schurk in Moon Knight, of zit het toch anders?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na de derde aflevering van de Marvel-serie Moon Knight zitten we ondertussen op de helft van het opmerkelijke avontuur van het veelzijdige personage van Oscar Isaac. De grote vraag is wat daarin de rol is van Ethan Hawke's Arthur Harrow. Let op: SPOILERS!

De man die elke dag gebroken glas in zijn sandalen stopt voordat hij zijn huis verlaat, streeft naar de herrijzenis van de Egyptische god Ammit, die de goddelozen over de hele wereld zal straffen. Als je Harrow echter zou vragen, zou hij waarschijnlijk zeggen dat Khonshu de echte schurk van het verhaal is.

"Steven weet niet of Harrow iemand is die hij kan vertrouwen, omdat hij eng lijkt en snode dingen doet, maar tegelijkertijd is er ook veel goeds," zei Isaac op Marvel.com over het personage van Hawke.

"Er zijn mensen die gelukkig lijken te zijn. Er vormt zich een gemeenschap om hem heen. Steven wil uit te zoeken of zijn bedoelingen goed zijn of dat hij echt kwaad doet? En Marc denkt zeker dat Arthur Harrow een schurk is, en moet koste wat kost worden gestopt."

Moon Knight zal komende drie woensdagen worden afgerond. Daarna kunnen de Marvel-fans naar Doctor Strange in the Multiverse of Madness.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen