'The Witcher' lijkt dit fanfavoriete personage te dumpen

'The Witcher' lijkt dit personage te dumpen

Fans van dit personage in The Witcher komen van een koude kermis thuis.

Jim Pedd, 17 april 2022 08:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Henry Cavill mag dan wel de ster zijn van de serie The Witcher van Netflix, hij is zeker niet de enige. Naast hem zie je bijvoorbeeld ook Freya Allen en Anya Chalotra, die de rollen van Ciri en Yennefer spelen.
Zij keren allemaal terug voor het derde seizoen van de televisieserie van Netflix. Zonder hen zou er natuurlijk ook geen serie zijn. Maar het lijkt erop dat er iemand anders niet terug keert.

The Witcher
Nenneke, het personage van Adjoa Andoh, speelt een grote rol in de boeken. Maar het lijkt er toch op dat zij niet nog eens te zien zal zijn.

Dat vertelde actrice Andoh in een wat opmerkelijk interview. "Ja, ik weet het niet. We moeten het zien," vertelde ze over The Witcher seizoen 3 en haar mogelijke terugkeer.

"De boeken zijn zo groot. En ze hebben heel wat verschillende paden bewandeld in de verhalen. Nenneke zit veel in de boeken. Maar het hangt er van af wat zij ermee willen in deze versie. De makers van de serie, zij bepalen wat ze doen met de boeken en dus moeten we zien en afwachten."

The Witcher seizoen 3 is een verfilming van het boek Time of Contempt, waarin Nenneke geen prominente rol heeft. Wellicht verklaart dat een en ander.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich, Nenneke, Adjoa Andoh

Populair nieuws