Prime Video voegde heel veel nieuwe series toe: Dit zijn ze

Prime Video voegde heel veel nieuwe series toe

Het aanbod van Prime Video is enorm gegroeid in de afgelopen week.

Jim Pedd, 17 april 2022 11:08

Drukte. Zo laat deze week op Prime Video zich het beste karakteriseren. Er werden heel wat nieuwe series aan het aanbod toegevoegd. We duiken er dus maar meteen in!

De avonturen van Kuifje (seizoen 1): De onverschrokken jonge reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie reizen de wereld rond, vergezeld door een kleurrijke cast van personages, met name de onstuimige Kapitein Haddock, de slimme maar verstrooide Professor Calculus, en de detective tweeling Thompson en Thomson.

Hardcore Pawn (seizoen 1-13): In een tijd waarin schuldeisers hun portemonnee hebben gesloten en geen leningen meer verstrekten, weten de inwoners van Detroit dat ze altijd kunnen vertrouwen op American Jewelry and Loan, 'de bank van de werkende man'. De familie Gold en hun werknemers weten nooit wat ze kunnen verwachten als de persoonlijke items staan op het spel en conflicten escaleren.

Bollie en Billie (seizoen 1): Billy en zijn hond, vol van plezier en kattenkwaad, komen altijd in de problemen! Onschuldig, zorgeloos en de beste vrienden, Billy en Buddy bruisen van energie en enthousiasme. Wie weet waar hun volgende avontuur hen heen zal leiden?

Verdict (seizoen 1): Een advocaat merkt dat een van haar vrienden slachtoffer wordt van het Braziliaanse gevangenissysteem. En dus moet ze kiezen tussen haar zoektocht naar gerechtigheid en een onvergefelijk misdrijf.

The Kids in the Hall: Death Comes to Town (seizoen 1): De burgemeester van een stadje wordt vermoord als de poging van Shucktown om de Olympische Spelen van 2028 binnen te slepen mislukt. Een kleine crimineel blijkt de hoofdverdachte, maar een stel mannen bedenkt dat het mogelijk iemand anders is.

Outer Range (seizoen 1): Een ranchhouder vecht voor zijn land en zijn familie als hij op een onverklaarbaar mysterie stuit aan de rand van de wildernis van Wyoming.

Cómo Sobrevivir Soltero (seizoen 2): Als eerbetoon aan Julieta, zijn overleden vriendin, probeert Sebastián de film te produceren die hij met haar geschreven heeft. Samen met medeproducent Natalia zoekt hij financiering. Wanneer dit mislukt, bewerken ze het verhaal tot een toneelstuk. Na zijn recente verlies besluit hij dat hij geen nieuwe relatie kan beginnen, dus gaat hij helemaal los als single.

Cypher (seizoen 1): Wanneer de FBI een mysterieus gecodeerd document ontdekt, schakelen ze een van de beste cryptanalytici in: Wil Scott. Terwijl hij probeert het vaderschap en zijn werk in evenwicht te brengen, brengt wat hij ontcijfert zijn eigen leven in gevaar als hij zich realiseert dat het document een hitlijst is.

Chicago Fire (seizoen 5-7): De druk om op zo'n hoog niveau te presteren, eist een persoonlijke tol, waardoor teamleden van de vrachtwagen en de speciaal getrainde reddingsbrigade soms met elkaar in conflict komen. Ondanks alle meningsverschillen is dit een uitgebreide familie, en als het erop aankomt, kent niemand binnen Firehouse 51 een andere optie dan alles voor elkaar op het spel te zetten.

NIEUWE AFLEVERINGEN
This Is Us (S06E06)
Star Trek: Picard (S02E07)
Luxe Listings Sydney (S02E04 en S02E05)
De Kraak (S01E02)

Lees meer over: Prime Video, weekoverzicht

Populair nieuws