Niemand wint het meer op Netflix: Dit is de top 3 meest bekeken series

Dit is de top 3 meest bekeken series op Netflix

Netflix bood veel nieuwe series aan deze week, maar Bridgerton blijft winnen.

Jim Pedd, 17 april 2022 11:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Elke zondag kijken we welke series het meest scoren op Netflix. Deze week is er weer een duidelijke top drie te zien en merken we eens te meer hoe moeilijk het is om Bridgerton van de troon te stoten. Voor de vierde week op rij staat de show namelijk bovenaan!
Gek is dat niet, want Bridgerton was al op weg naar het verbreken van een heel stel records op de streamingdienst. Zo ver lijkt het inmiddels ook wel te komen, wat erop wijst dat Netflix geen gekke keuze heeft gemaakt met het bestellen van nieuwe seizoenen en meer spin-off series.

De top drie
De top drie wordt dus net als vorige week aangevoerd door Bridgerton. Daarna volgt de Nederlandse serie Dirty Lines, gevolgd door hekkensluiter en tevens de enige nieuwkomer van deze week: Anatomy of a Scandal.

1. Bridgerton: Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.

2. Dirty Lines: In het Amsterdam van de jaren 80 krijgt een ondernemende studente een nieuwe baan bij een telefoonsekslijn die door twee totaal verschillende broers is opgezet.

3. Anatomy of a Scandal: Sophies bevoorrechte leven als vrouw van politicus James valt in duigen als er onterende geheimen aan het licht komen en hij wordt beschuldigd van een schokkende misdaad.
Lees meer over: Netflix, Top 3, Kijkcijfers, Bridgerton, Anatomy of a Scandal, Dirty Lines

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws