'Halo'-serie verandert weer een belangrijk detail

De Halo-serie verandert continu dingen aan de verhalen van de games.

Jim Pedd, 17-04-2022 10:30

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De vierde aflevering van Halo, Homecoming, is er een waarin heel wat verschillende dingen gebeuren. Een daarvan is een grote verandering in de status quo voor Spartan Kai-125, gespeeld door Kate Kennedy in de serie.
Hoewel de rest van het Silver Team Spartans van Master Chief relatief weinig te doen heeft in deze aflevering, zien we dat Kai-125 er in haar eentje op uit gaat. Dat komt mede dankzij een onbedoeld zetje vanuit de kant van Master Chief zelf.

Halo
Kai treedt in de voetsporen van Master Chief, door haar hormoonpil te verwijderen. Die was er om haar emoties te onderdrukken. Waar Master Chief iets milder reageerde, is Kai enorm veel heftiger in haar reacties en besluit ze zelfs haar haren te verven.

"Het is een cadeau van deze rol, en dit is echt een fascinerende verhaallijn. We zien namelijk hoe iemand die in essentie een machine is zonder emoties of hormonen, ineeens echt een mens wordt," begon actrice Kennedy.

"We zien wat dat betekent voor haar, hoe het voelt om als je op je zesde levensjaar in essentie ontvoert wordt, ineens weer iets kan voelen. Ik denk dat het voor Kai een wonder is. Aan het begin van aflevering vier lijkt ze er echt van te genieten, van die gloednieuwe gevoelens waarvan ze niet weet wat ze zijn."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Halo, Paramount Plus, Pablo Schreiber

Populair nieuws