Ben je fan van 'Anatomy of a Scandal'? Check dan deze 3 series op Netflix

Anatomy of a Scandal is de nieuwste grote titel van Netflix.

Jim Pedd, 17-04-2022 12:18

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Anatomy of a Scandal is doorgedrongen tot de top drie meest bekeken series op Netflix. Genoeg reden om eens te kijken welke series daar nog best wel op lijken als we ons wenden tot het algoritme van de streamingdienst. Zoals je van ons gewend bent, zetten we weer drie tips op een rij!
Daarbij hebben we ons volledig laten inspireren door het algoritme van Netflix zelf. Dat betekent dat we bij de tips hebben gekeken die Netflix geeft op basis van de titel. In Anatomy of a Scandal volgen we Sophie, een vrouw die de echtgenote van politicus James is, die beschuldigd wordt van een schokkende misdaad. Daarop valt haar leven uit elkaar.

De drie tips
Goed, we duiken in drie toffe tips!

Unité 42: Een agent die weduwnaar is en een speciale cybercrime-afdeling leidt, gaat samen met een voormalig hacker op jacht naar criminele techneuten die België terroriseren.

Sorjonen: Een getalenteerde rechercheur neemt een baan in een klein plaatsje om meer tijd door te brengen met zijn gezin, maar krijgt te maken met een reeks schokkende moordzaken.

Brot: Een rechercheur uit Oslo met een pijnlijk verleden gaat terug naar IJsland om een agent te helpen zoeken naar een seriemoordenaar gelinkt aan een mysterieuze foto.
Lees meer over: Anatomy of a Scandal, Netflix, tips, 3 tips

Populair nieuws