search
Percy Jackson is misschien blond in nieuwe Disney Plus-serie
Series / Nieuws

Percy Jackson is misschien blond in nieuwe Disney Plus-serie

Rick Riordan, schrijver van de Percy Jackson-boeken, heeft aangegeven dat acteurs voor de serie hun haar niet hoeven te verven.

Rick Riordan heeft onlangs bevestigd dat acteurs hun uiterlijk niet hoeven te veranderen voor de aankomende adaptatie van de Percy Jackson-boeken. Dit betekent dat het hoofdpersonage waarschijnlijk blond haar heeft, in plaats van het zwarte haar dat we kennen uit de boeken.

Het personage Percy Jackson wordt in de aankomende Disney Plus-serie gespeeld door de 13-jarige acteur Walker Scobell. Deze jongeman heeft echter blonde haren, terwijl het personage dat hij gaat spelen in de boeken altijd donkere haren had. Rick Riordan, de schrijver van de boeken die intens bij de ontwikkeling van de serie betrokken zal zijn, heeft aangegeven dat acteurs hun uiterlijk niet hoeven te veranderen voor de serie.

Walker Scobell in nieuwe Percy Jackson-serie
Volgens Riordan is de kleur van het haar lang niet zo belangrijk als het talent van de acteur. Daarom zijn ze voor Scobell gegaan, en ze zijn niet van plan hem zijn haren te laten verven. "We hebben hier geen enkel gesprek over gehad. Ik denk zelf dat het geen probleem is."

Verder geeft hij aan dat ze nooit perse iemand zoeken die op het personage lijkt, maar juist iemand die het beste in staat is om de persoonlijkheid van het personage uit te beelden.

De nieuwe Percy Jackson-serie, die Percy Jackson and the Olympians gaat heten, is nog in pre-productie. Dit jaar hoeven we het eerste seizoen dus nog niet te verwachten.

Aanbevolen artikelen