Populaire HBO-serie doet het beter dan 'Moon Knight'

Deze HBO-serie doet het beter dan 'Moon Knight'

Ondanks dat de eerste afleveringen van Moon Knight goed zijn ontvangen, doet de HBO-serie 'Our Flag Means Death' het nog beter.

Niels Arts, 18 april 2022 16:11

Moon Knight is momenteel de grote hit van Disney Plus, wat te verwachten was van een serie in het MCU. Maar een HBO-serie met de naam Our Flag Means Death doet het nóg beter![/b]
Na drie afleveringen staat Moon Knight van Marvel op een 87% Rotten Tomatoes-score van de critics en op 94% van de fans. Ondanks deze positieve ratings, is er een HBO-serie die het momenteel beter doet. Volgens Forbes is Our Flag Means Death[/b] momenteel de serie is die het meest 'in demand' is online, zelfs twee weken na de finale.

Our Flag Means Death en Moon Knight
De manier waarop Parrot Analytics werkt, wat Forbes gebruikt om te berekenen wat het meest 'in demand' is, betekent echter niet dat [i]Our Flag Means Death
vaker bekeken is dan Moon Knight. De tool houdt namelijk ook rekening met zaken zoals aanwezigheid op social media, waar de piratenserie razend populair is. Toch geeft het een goede indicatie van wat er momenteel veel bekeken wordt.

Fans wereldwijd snappen niet waarom Our Flag Means Death nog niet verlengd is voor een tweede seizoen op HBO Max. Sterker nog, Taika Waititi en showrunner David Jenkins lijken het zelf ook nog niet te weten.

Het eerste seizoen is nu in ieder geval op HBO Max te checken.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Our Flag Means Death, Moon Knight, Marvel, HBO Max

Populair nieuws