search
Nieuwe 'Doctor Who' komt er sneller dan je denkt
Series / Nieuws

Nieuwe 'Doctor Who' komt er sneller dan je denkt

Doctor Who kondigt binnen een paar weken aan wie Jodie Whitaker op gaat volgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een artikel van de BBC over Jodie Whittakers aankomende laatste aflevering als Doctor Who, hint erop dat de nieuwe acteur of actrice die de iconische sci-fi rol op zich neemt sneller onthuld wordt dan je misschien zou verwachten.

Vorig jaar hoorden we dat zowel Whittaker als huidig showrunner Chris Chibnall zouden vertrekken bij de serie. Dat nadat ze nog eens drie specials gemaakt zouden hebben in 2022, die het honderdjarig bestaan van de BBC zouden vieren.

Doctor Who-einde
De serie Doctor Who zond deze week met Pasen zijn tweede special van dit jaar uit, Legend of the Sea Devils. In die aflevering zagen we hoe de Thirteenth Doctor nerveus was over haar naderende einde, waarnaar gehint werd door de Tijd zelve, aan het einde van Doctor Who: Flux.

Bovendien eindigde de special met een teaser trailer voor de laatste aflevering van Whittaker als Doctor Who. Die moet in oktober te zien zijn en brengt de Daleks en de Cybermen terug, onder leiding van de Master.

Ook kwamen we erachter dat voormalig companions Ace en Teagan, van de klassieke Whovian-afleveringen, weer te zien zijn in de serie om Whittaker een mooi afscheid te gunnen.

Vandaag blijkt ook dat we over een paar weken al weten wie de nieuwe hoofdrolspeler in Doctor Who wordt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen