search
Einde voor 'Batwoman' en 'Legends of Tomorrow'?
Series / Nieuws

Einde voor 'Batwoman' en 'Legends of Tomorrow'?

De DC-series lijken het slachtoffer te worden van flinke bezuinigingen bij The CW.

Er vinden momenteel grote veranderingen plaats bij de Amerikaanse zender The CW. Dit komt doordat er achter de schermen heel wat aanpassingen zijn bij WarnerMedia. Onlangs werd de club gekocht door Discovery.

Er worden flinke bezuinigingen verwacht en daarom heeft The CW nog niet zo heel veel tv-series vernieuwd als normaal. Alleen de sterkste titels, waaronder The Flash, Riverdale, Superman & Lois en Walker, zullen dit jaar terugkeren met nieuwe seizoenen.

Maar Batwoman en Legends of Tomorrow?
Andere series van DC zijn nog niet zo zeker van een vervolg. Volgens Deadline zijn Batwoman, Legends of Tomorrow, Naomi en de aankomende Gotham Knights nog niet zeker of ze terugkeren of in het geval van Gotham Knights starten.

Batwoman heeft het sowieso al lastig wat betreft kijkcijfers en Legends of Tomorrow lijkt over zijn hoogtepunt heen. De nieuwste serie Naomi wist met seizoen een geen enorme buzz te creëren.

Het lijkt er een beetje op dat er rustig aan een punt wordt gezet achter het Arrowverse, dat ooit zo succesvol was. Eerder werden al de series Arrow, Supergirl en Black Lightning gestopt, om verschillende redenen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen