search
Must-see beelden uit 'Love, Death & Robots' seizoen 3
Series / Trailer

Must-see beelden uit 'Love, Death & Robots' seizoen 3

Love, Death & Robots is een van de grote succesnummers van Netflix.

Netflix heeft de eerste teaser onthuld voor het derde deel van Love, Death + Robots, de veelgeprezen sci-fi animatieserie. De teaser geeft ook de langverwachte releasedatum prijs voor 'Volume 3'.

De teaser vergelijkt in de teaser het komende seizoen van Love, Death + Robots met andere veelgeprezen Netflix-series, zoals The Crown en The Queen's Gambit. Dit is natuurlijk heel raar, aangezien de geanimeerde bloemlezing weinig te maken heeft met historisch drama.

Aan de andere kant is Love, Death + Robots net als de genoemde series een van de succestitels van de streamingdienst. De animatiereeks won vele Primetime Creative Arts Emmy Awards en Annie Awards.

Het wordt weer een gaaf seizoen!
De teaser brengt ook flitsen uit de nieuwe animatievideo's. Ook krijgen we geselecteerde scènes uit enkele van de beste afleveringen van de serie, zoals "Zima Blue", "Alternate Histories, " en "The Secret War".

Daarnaast zien we mensen die het lichaam van een reus ontdekken op een strand, drie boze robots die ruzie met elkaar maken en mysterieuze personages die eruitzien als een schilderij.

De derde reeks met afleveringen van Love, Death + Robots Volume 3 is op 20 mei op Netflix te kijken. Zoals de streamer het zelf schrijft: "Extreming soon. May 20."




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen