search
Nieuw op Netflix: Het langverwachte tweede seizoen van 'Russian Doll'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het langverwachte tweede seizoen van 'Russian Doll'

Fans van de reeks hebben zomaar even drie jaar moeten wachten op het vervolg...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de serie Russian Doll hebben er een behoorlijke tijd op moeten wachten. Nu is het tweede seizoen van de reeks toch eindelijk te bekijken op streamingdienst Netflix.

In het eerste seizoen van de serie Russian Doll werd duidelijk dat Nadia verstrikt was geraakt in een soort van tijdlus. Dit zorgde ervoor dat ze steeds opnieuw wakker werd op een bepaald feestje.

Aan het einde van de avond stief Nadia om vervolgens terug wakker te worden in het kleinste kamertje van de woning van de gastvrouw. In het tweede seizoen komt ze ergens anders terecht, meer bepaald in de metro van New York City!

Nieuw mysterie
In het nieuwe seizoen krijgen we dus een nieuw mysterie voor de kiezen. Hoe Nadia verzeild is geraakt in de metro van New York is namelijk niet duidelijk. Samen met Alan trekt ze op onderzoek uit.

De cast van Russian Doll bestaat naast Natasha Lyonne (die de rol van Nadia speelt) ook uit Greta Lee, Yul Vazquez, Elizabeth Ashley, Charlie Barnett, Sharlto Copley, Annie Murphy en Carolyn Michelle Smith.

Het tweede seizoen van Russian Doll is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix. Wil je alvast graag een voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen? Bekijk dan beslist even de onderstaande trailer!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen