search
'Twisted Metal'-serie heeft regisseur gevonden

'Twisted Metal'-serie heeft regisseur gevonden

The aankomende Twisted Metal-serie heeft een regisseur gevonden, namelijk Kitao Sakurai bekend van The Eric Andre Show.

Niels Arts
De langverwachte live-actie verfilming van de populaire videogamefranchise Twisted Metal heeft een regisseur gevonden. De eer is aan Kitao Sakurai, bekend van de zijn werk aan meerdere afleveringen van The Eric Andre Show.

Naast The Eric Andre Show werkte Kitao Sakurai recentelijk ook aan de komediefilm Bad Trip. De Twisted Metal-serie lijkt ook veel focus te leggen op het komedieaspect, dus het aanstellen van Sakurai komt niet volledig uit de lucht vallen.

Twisted Metal
Marvel-ster Anthony Mackie gaat de hoofdrol spelen in Twisted Metal. Dit is de rol van melkman John Doe, een man die een mysterieus pakketje levert in een apocalyptische woestenij. De eerste game in de serie verscheen in 1995, en sindsdien zijn er nog een groot aantal sequels en spin-off games uitgekomen. De laatste Twisted Metal-game dateert echter alweer uit 2012.

Twisted Metal wordt gemaakt door Peacock en Sony, en wordt een belangrijk onderdeel van de nog steeds jonge filmafdeling van PlayStation Studios, dat onlangs de Uncharted-film uitbracht.

Het is nog niet duidelijk wanneer Twisted Metal uit moet komen.

Aanbevolen artikelen