Netflix voegt deze 24 series nieuw toe in mei

Netflix voegt deze 24 series nieuw toe in mei

De streamingdienst Netflix maakt van mei een heerlijke maand vol nieuwe content.

Jim Pedd, 21-04-2022 06:38

Vandaag maakte Netflix de vele titels bekend die het deze maand toevoegt aan zijn aanbod. We duiken er diep in!
VANAF 4 MEI
The Circle (seizoen 4): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

Summertime (seizoen 3): Twee jongvolwassenen van zeer verschillende komaf worden verliefd tijdens een zomer aan de Adriatische kust van Italië. Gebaseerd op de boeken van Federico Moccia.

VANAF 5 MEI
El maringal (seizoen 5): Een ex-politieman onderzoekt een ontvoering en infiltreert een gevangenis. Hij is er omringd door gevaarlijke criminelen die zijn identiteit absoluut niet mogen weten.

The Pentaverate: Een geheim genootschap beïnvloedt al eeuwen wereldgebeurtenissen, maar krijgt nu te maken met een interne dreiging. Kan een Canadese journalist hen redden, en de wereld?

Clark: Dit is het bizarre verhaal van Clark Olofsson, de omstreden misdadiger die de inspiratie vormde voor de term 'Stockholm-syndroom'. Gebaseerd op zijn waarheden en leugens.

Blood Sisters: Beste vriendinnen Sarah en Kemi, aan elkaar verbonden door een gevaarlijk geheim, moeten vluchten nadat een rijke bruidegom is verdwenen op zijn eigen verlovingsfeest.

VANAF 6 MEI
Welcome to Eden

The Sound of Magic: Een goochelaar die in een verlaten pretpark woont, doet de problemen verdwijnen van een ontmoedigde teenager die het hard te verduren heeft, en geeft haar weer hoop.

VANAF 10 MEI
Workin' Moms (seizoen 6): Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.

VANAF 11 MEI
Brotherhood (seizoen 2): Een eerlijke advocate komt voor een moreel dilemma te staan als de politie haar dwingt om haar broer te verlinken, die het hoofd van een nieuwe gevangenisbende is.

42 Days of Darkness

VANAF 12 MEI
Savage Beauty: Een mysterieuze vrouw zoekt wraak voor haar tragische verleden en besluit zich in te bedden bij een machtige familie met een wereldwijd beauty-rijk, en duistere geheimen.

VANAF 13 MEI
Bling Empire (seizoen 2): Deze realityserie volgt LA's superrijke Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse plezierzoekers die helemaal losgaan met fantastische feesten, glamour en drama.

The Life and Movies of ErÅŸan Kuneri: Een bekend figuur in erotische cinema besluit uit te breiden naar andere genres.

The Lincoln Lawyer: Topadvocaat Mickey Hallera uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière "” en zijn bekende Lincoln "” weer op als hij een moordzaak aanneemt.

New Heights: Bedrijfsadviseur Michi Wyss erft de noodlijdende boerderij van zijn overleden vader en moet zijn plattelandsverleden "” en de toekomst van zijn familie "” onder ogen zien.

VANAF 17 MEI
The Future Diary (seizoen 2): In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

VANAF 18 MEI
Who Killed Sara? (seizoen 3): ílex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.

Love on the Spectrum U.S.: Liefde vinden kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor jongvolwassenen in het autismespectrum is het verkennen van de onvoorspelbare wereld van dating nog ingewikkelder.

VANAF 19 MEI
Insiders (seizoen 2): Twaalf mensen denken dat ze in de laatste castingronde van een realityshow zitten. In werkelijkheid worden ze al stiekem gefilmd, en staat er 100.000 euro op het spel.

VANAF 20 MEI
Love, Death & Robots (volume 3): Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.

Our Blues: Romantiek is bitterzoet en het leven zit vol ups en downs in deze verschillende verhalen over mensen die wonen en werken op het bruisende eiland Jeju.

VANAF 25 MEI
Somebody Feed Phil (seizoen 5): Phil Rosenthal, de maker van Everybody Loves Raymond, reist de wereld rond en leert de lokale keuken en cultuur van bijvoorbeeld Bangkok, Lissabon en Mexico-Stad kennen.

VANAF 27 MEI
Stranger Things (seizoen 4, deel 1): Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

Lees meer over: Netflix, streamingdienst, Mei

Populair nieuws