'Fear the Walking Dead'-sterren hinten naar sterfgevallen in komende oorlog

De Fear the Walking Dead-sterren Lennie James en Coman Domingo hinten ernaar dat de aankomende oorlog slecht af kan lopen voor sommigen.

Niels Arts, 21-04-2022 08:58

In Fear the Walking Dead zit er een oorlog aan te komen met Victor Strand. Twee acteurs van de serie hinten ernaar dat dit weleens slecht af kan gaan lopen voor bepaalde bekende personages.
Lennie James en Colman Domingo, die Victor Strand en Morgan Jones spelen in Fear the Walking Dead, hebben onlangs gehint naar wat we kunnen verwachten van de oorlog tussen beide personages. En het zou natuurlijk geen oorlog zijn zonder dat belangrijke levens verloren gaan.

Oorlog in Fear the Walking Dead
Lennie James trapt af door het volgende te zeggen: "Ik zal eerst gaan door te zeggen dat, zoals in iedere oorlog, het altijd anders loopt dan je verwacht. Wat we vaak het meest herinneren, zijn de verliezen. En ik denk dat dat ons vooral bij zal blijven over het tweede deel van seizoen 7. Ja, er zijn overwinningen, maar er zijn ook grote verliezen."

Colman Domingo is het vooral eens met zijn collega: "Ik denk dat ik vooral Lennie's uitspraken wil herhalen. Eerlijk, ik denk dat we de wereld op een zeer unieke manier gaan verkennen na de nucleaire fallout in Texas. De karakterverhalen zullen er nog sterker van worden."

Aflevering 10 van seizoen 7 van Fear the Walking Dead is 24 april te zien.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Lennie James, Colman Domingo

Populair nieuws

Laatste serienieuws